Dumitru Dragomir, la DNA. „Toată lumea ar trebui să se teamă. Vii martor, ieși inculpat. Vii inculpat, ieși condamnat”

Publicat: 09/05/2018, 15:05

„După cum vedeți sunt fără avocat. Am fost chemat ca martor într-un dosar despre care nu am voie să vorbesc. (…) Legat de fotbal, da! Concret, vă spun să fiți sănătoși că nu pot să vă spun”, a declarat Dumitru Dragomir, la ieșirea din Direcția Națională Anticorupție.

Întrebat cine ar trebui să se teamă după declarațiile pe care le-a dat în fața procurorilor, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a spus: „Toată lumea. Vii martor și poți să ieși inculpat sau vii inculpat și ieși condamnat”.

Acesta a mai precizat că dosarul are legătură cu „oameni noi și oameni vechi” din fotbal.

Chestionat de ce a petrecut aproximativ 4 ore în fața magistraților, Dragomir a spus: „Păi, eu mă las mai greu, scriu greu, sunt mai bătrân”.

În luna august al anului trecut, compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, și mai multe persoane cu funcții de conducere în cadrul firmei, alături de Dumitru Dragomir, au fost trimiși în judecată de DNA, fiind acuzați de operațiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile firmei.

În urma cu un an, fostul șef LPF și Mircea Sandu, fostul președinte al Federației Române de Fotbal, au fost achitați în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Aceștia fusese judecați pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase