Oracolul din Bălcești: „Șansele la titlu pentru CFR Cluj sunt de 99,99%.”

Oracolul din Bălcești: Șansele la titlu pentru CFR Cluj sunt de 99,99%.
Dumitru Dragomir, / FOTO: Mediafax Foto - Darius Mitrache
Publicat: 15/05/2018, 12:18
Actualizat: 04/07/2018, 13:19

Chiar dacă FCSB a învins în derby-ul cu CS U Craiova și păstrează speranțe pentru ultima etapă, fostul președinte LPF Dumitru Dragomir este convins că CFR Cluj va câștiga laurii de campioană. Elevii lui Dan Petrescu sunt în fruntea clasamentului, cu 47 de puncte, iar un succes în meciul cu Viitorul aduce primul titlu după șase ani în Gruia.

Dragomir a rămas impresionat de meciul de luni seara, de pe stadionul „Ion Oblemenco” și consideră că Nicolae Dică a avut o mare doză de noroc în obținerea unui rezultat bun, care i-a reaprins speranțele: „Craiova – FCSB a fost cel mai frumos meci al campionatului de până acum, echipele și spectatorii fiind actorii principali! Pe Dică l-a ajutat Dumnezeu fiindcă, în cazul în care-l scotea pe Teixeira, altul era rezultatul, dar a avut noroc”, a spus Dragomir, la ProSport Live. „Oracolul din Bălcești” cerede însă că CFR poate sărbători deja câștigarea titlului: „Campionatul e pierdut pentru FCSB, e terminat, se joacă așa, ca să mai fie emoții până în ultima etapă, dar Viitorul nu are forța să o împiedice pe CFR! Vă spun că CFR are șanse 99,99 la sută să ia titlul”, a spus Dragomir la ProSport LIVE.

Duminică, de la 20:45, în Liga 1 Betano se joacă partidele FCSB – Astra și CFR – Viitorul. CFR are un punct peste FCSC în ierarhia Ligii 1.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase