Reacția lui Șumudică, după ce s-a vehiculat că ar putea antrena FCSB: Acolo vor antrenori cu principii

Publicat: 23 05. 2019, 11:19

Fanii FCSB au transmis mesaje clare că nu-l vor pe Marius Șumudică pe banca tehnică a echipei în sezonul viitor din cauza trecutului său rapidist.

Șumudică a fost deranjat de faptul că fanii s-au opus cu vehemență venirii sale la FCSB, în momentul în care Gigi Becali și-a anunțat intenția de a-l instala pe banca tehnică pe antrenorul care, recent, s-a despărțit de Al Shabab, din Arabia Saudită. Deși părea posibilă la un moment dat, mutarea a devenit imposibilă acum, spune Șumudică.

„E imposibil să se mai refacă trio-ul Șumi-Budescu-Alibec. Eu nu am ce să caut la FCSB, acolo vor antrenori cu principii”, a spus Marius Șumudică, conform digisport.ro.

Șumudică, Budescu și Alibec au făcut o echipă perfectă la Astra, când au luat titlul cu formația din Giurgiu în urmă cu trei ani. Alibec și Budescu au fost coechipieri și la FCSB, însă doar unul a reușit și s-a transferat apoi la Al Shabab, în Arabia Saudită, pentru a lucra din nou cu Marius Șumudică. Este vorba despre Constantin Budescu. Denis Alibec s-a întors la Astra, de unde vrea să plece acum, după ce nu și-a primit salariul de luni buni.

Zilele trecute, Marius Șumudică și-a reziliat de comun acord contractul cu Al Shabab, echipă cu care a încheiat pe locul cinci în prima ligă din Arabia Saudită.