Reacția unui jucător de la AC Milan după ce a apărut informația că ar suferi de Ebola

Publicat: 14 10. 2014, 08:42
Actualizat: 04 09. 2019, 15:04

Văzând că zvonul ia amploare și că informația e preluată de mai multe siteuri de sport și nu numai, Michael Essien a fost nevoit să publice un mesaj pe Instagram.

”Sunt foarte în formă și foarte sănătos. Nu există niciun pic de adevăr în zvonurile de pe internet că aș avea Ebola. Sunt bine și mă voi antrena cum trebuie mâine. Virusul Ebola e un subiect foarte serios și lumea nu ar trebui să glumească pe acest subiect. Cine a făcut acel articol e foarte neprofesionist și insensibil”, a scris Essien pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare zâmbind.

De altfel, și clubul AC Milan, la care joacă Essien în prezent, a dezmințit categoric informația. ”AC Milan infirmă categoric presupusele informații. Asemenea știri, total nefondate, nu au fost în niciun moment confirmate de vreun reprezentant al clubului nostru”, scriu reprezentanții Milanului pe site-ul clubului.

De-a lungul carierei, Essien a evoluat la Bastia și Lyon în Franța, Chelsea, Real Madrid, iar din 2014 este la AC Milan.