România, medaliată la gimnastică aerobică în cadrul Jocurilor Europene de la Minsk – FOTO

Publicat: 27 06. 2019, 17:11

Medalia de argint a fost obținută la proba Cuplu, de gimnaștii Andreea Bogati și Dacian Barna , iar medalia de bronz a fost câștigată de grupul format din Andreea Bogati, Dacian Barna, Gabriel Bocșer, Mihai Popa și Marian Broței.

„Participarea la Jocurile Europene de la Minsk a fost o experiență frumoasă și plină de emoții. Ne-am bucurat să fim parte a acestui festival al sportului european, alături de întreaga delegație a României. Cele două medalii câștigate de gimnaștii de la aerobică confirmă munca din acest an, dar și rezultatele de la Campionatele Europene recent încheiate. Le mulțumesc sportivilor pentru implicare și devotament. Îi felicit atât pe ei, cât și pe întreg colectivul tehnic. Mulțumim Nadiei Comăneci pentru felicitările transmise echipei naționale de gimnastică aerobică. Sportivilor români rămași în concurs, gimnastica aerobică românească le dorește multă baftă!” a declarat Maria Fumea, Antrenor principal Lot Național Gimnastică Aerobică Seniori, Vicepreședinte a Federației Române de Gimnastică.

Gimnaștii au fost însoțiți de antrenoarele Maria Fumea, Mădălina Cioveie, arbitru Cristiana Spînu, asistent medical Petra Teleman, vicepreședinte al Comitetului Tehnic UEG, membru în juriul superior și antrenor federal Alina Drăgan.

Foto: Federația Română de Gimnastică / Facebook