Sexy Antoanela și-a ales ținuta pentru Revelion

Publicat: 31/12/2023, 10:00

Cea mai bună triatlonistă din România, Antoanela Manac, va trece în 2024 într-un club, alături de prieteni. Pentru noaptea dintre ani, frumoasa sportivă a avut mari bătăi de cap cu alegerea hainelor potrivite, fiind nehotărâtă în privința ținutei pe care o va purta.

După un an 2023 extrem de încărcat, Antoanela Manac, cea mai bună triatlonistă din România, se bucură din plin de sărbătorile de iarnă. Este prima dată după mult timp, când frumoasa sportivă, medic de profesie, petrece această perioadă din an acasă.

„De cele mai multe ori, se întâmplă ca în pragul sărbătorilor să fiu în pregătirea sezonului de iarnă și sărbătorile să mă găsească în timpul antrenamentelor mai intense”, a spus Antoanela Manac, campioană națională de triatlon.

Sexy Antoanela și-a ales ținuta pentru Revelion

Crăciunul l-a petrecut cu familia, iar finalul de an o va găsi pe Anto alături de prieteni. „De Revelion voi fi cu prietenii într-un club din București”, a mai spus Antoanela Manac, campioană națională de triatlon.

Triatlonista încă nu s-a hotărât cu ce se va îmbrăca în noaptea dintre ani, dar are de unde alege! În garderoba ei, pe lângă ținutele sport sunt și multe rochii elegante. „Atunci când concurez, mă simt confortabil în echipamentul sportiv, dar când merg la evenimente, cât și în viața de zi cu zi, îmi place să mă îmbrac mai elegant”, a completat Antoanela.

Se machiază în mașină, la semafor

Deși tot timpul este pa 4 ace atunci când iese, Antoanelei nu îi place să piardă prea mult timp cu pregătirile. „Îmi place să merg la salon, să mă aranjez, în medie încerc să cumulez timpul, să nu pierd foarte mult timp. Nu sunt adepta machiajului excesiv și sincer nu am timp de așa ceva”, a mai spus ea.

Medicul de la Spitalul Colțea se amuză când dezvăluie ce face în mașină: „Mă machiez extraordinar de frumos, mă machiez singură în timp ce merg spre spital. În trafic, la semafor, mă mai dau puțin cu rimel, cu fond de ten și ăsta este machiajul” .

De-a lungul vremii, frumusețea sportivei nu a trecut neobservată. Ea povestește că îi place și să pozeze dar și să facă fotografii: „Am avut mai multe shooting-uri. La unele a trebuit să fiu serioasă, la altele să zâmbesc discret în fața aparatului. La început, am avut câteva emoții, dar pe măsură ce am căpătat experiență, m-am obișnuit”.

A terminat anul cu un bronz în Kenya

Ultimul concurs la care Antoanela Manac a participat în 2023 a fost în Kenya, la începutul lunii decembrie, acolo unde românca a terminat pe locul 3.

Competiția a fost un succes, nu mă așteptam la o medalie. În Kenya a fost cald, în România erau 0 grade când am plecat. În Kenya am dat peste umiditate și căldură, care nu sunt cele mai bune prietene ale mele. Am intrat la cursa de alergare pe locul 6 și până la final m-am ambiționat să trec în primele 3 și am reușit – Antoanela Manac

Punctele pe care Anto le-a acumulat în Kenya sunt importante în calificarea ei la Jocurile Olimpice de la Paris: „Această competiție a fost una care a punctat pentru Jocurile Olimpice și acesta a fost și motivul pentru care am călătorit până acolo, pentru că de cele mai multe ori, cursele cele mai dificile sunt cele cu diferențe de fus orar, de umiditate și de temperatură”.

Perioada de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris se încheie la finalul lunii mai, anul viitor, iar sportiva trage tare să ajungă la competiția din Franța. „Practic mai sunt aproape 6 luni în care mă voi concentra, mă voi antrena din răsputeri, pentru că îmi doresc foarte mult să mă calific la JO”, a mai spus ea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Mâncarea preferată a românilor de 1 Mai. Care a fost cea mai scumpă comandă?