STEAUA – CHELSEA. Care sunt cei mai periculoși steliști în opinia lui Benitez

Publicat: 07 03. 2013, 15:16
Actualizat: 28 08. 2014, 06:25

Tehnicianul echipei CHELSEA, Rafael Benitez, a declarat, miercuri seară, într-o conferință de presă la Arena Națională, că STEAUA, adversara de joi din optimile Ligii Europa, are „jucători buni, talentați și care stau bine din punct de vedere tactic”.

UEFA a INTERZIS coregrafia cu Chelsea. Steliștii au pregătit o imagine uluitoare, dar forul a decis că mesajul e prea dur! Ce voiau să afișeze.

„Știam că STEAUA are jucători buni, talentați și care stau bine din punct de vedere tactic. Am văzut niște imagini cu STEAUA, am văzut că echipa face pressing ridicat și că preferă jocul pe contraatac. Au jucători buni, numărul 14 (Latovlevici), numărul 77 (Popa), iar numărul 24 (Rusescu) joacă între linii. Mâine vom încerca să facem o echipa cât mai competitivă și apoi ne vom gândi și la meciul cu Manchester United. Acum suntem aici, vom încerca să câștigăm, dupa care urmează United, iar apoi ne vom concentra pe campionat”, a declarat Benitez.

Conferința de presă a început cu o întârziere de un sfert de oră deoarece autocarul grupării engleze a fost blocat în trafic.

STEAUA – CHELSEA, partidă contând pentru prima manșă a optimilor de finală ale EUROPA LEAGUE, se dispută în această seară, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.