BĂRBAT DIN VASLUI, evacuat cu forțele de ordine, după ce nu a mai vrut să plece din CARANTINĂ

Redactor:
Gândul
BĂRBAT DIN VASLUI, evacuat cu forțele de ordine, după ce nu a mai vrut să plece din CARANTINĂ
Doi indivizi au pulverizat cu spray lacrimogen mai multe persoane din Capitală / Sursa FOTO: Mediafax Foto

În vreme ce unii săvârșesc infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, evadând din carantină, un bărbat din Bârlad nu a mai vrut să plece. Forțele de ordine au intervenit pentru evacuarea bărbatului care refuza să părăsească spațiul de carantină instituționalizată.

Inițial, bărbatul întros din străinătate a refuzat să intre în carantină şi a ameninţat autorităţile că le va face plângere penală dacă iau o astfel de măsură în cazul său. După ce a petrecut, într-un final, două săptămâni în carantină, vasluianul nu a mai vrut să plece:

„Persoana nu prezenta simptomele specifice infectării cu noul coronavirus, motiv pentru care s-a decis că poate părăsi spaţiul de carantină. Persoana a refuzat să părăsească locul în care stătuse în carantină pentru o perioadă de 14 zile şi am solicitat intervenţia forţelor de ordine pentru evacuarea sa. În final, după unele discuţii, persoana a fost de acord să meargă la domiciliu”, a declarat sâmbătă, pentru Agerpres, directorul executiv al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.

×
Guvernul anunță ce se întâmplă de la 1 iunie

Ședința de guvern are loc dupa ce, în urmă cu puțin timp, s-a încheiat întâlnirea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Publicată de Gandul pe Joi, 28 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide