Club de fițe din Mamaia, amendat după un concert cu 500 de persoane. Petrecăreții au transmis LIVE pe Facebook (VIDEO)

Redactor:
Maria Stoica
Club de fițe din Mamaia, amendat după un concert cu 500 de persoane. Petrecăreții au transmis LIVE pe Facebook (VIDEO)
Club de fițe din Mamaia, amendat după un concert cu 500 de persoane. Petrecăreții au transmis LIVE pe Facebook (VIDEO). Foto: captură video YouTube

Clubul Loft din Mamaia a fost amendat de poliţişti, după ce a organizat o petrecere, unde au fost prezente mai mult de 500 de persoane. Poliţiştii s-au sesizat după ce pe reţelele sociale au apărut imagini de la un concert susținut de Puya.

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, citează Argerpres.ro.

Sute de persoane au participat și la un concert pe plaja din Năvodari.

Un număr de 300 de persoane au participat în noaptea de vineri spre sâmbătă la un concert de muzică electronică pe plaja unui camping din Năvodari. Organizatorul evenimentului a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că nu fost respectate regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, în cazul aceleiaşi societăţi comerciale a mai fost aplicată o amendă de 1.500 de lei pentru că muzica era difuzată la „volum perturbator” şi alte două sancţiuni contravenţionale a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu avea asigurate, în totalitate, „elemente incombustibile”.

Anterior desfăşurării concertului, organizatorul a sesizat autorităţile despre evenimentul ce urma să aibă loc, dând totodată asigurări că va lua măsurile necesare pentru respectarea normelor legale.

Inchide