CONCEDIU. Câți bani cheltui, dacă mergi la mare în România. Prețurile din fiecare stațiune

CONCEDIU. Câți bani cheltui, dacă mergi la mare în România. Prețurile din fiecare stațiune
Câți bani cheltui, dacă mergi la mare în România. Prețurile din fiecare stațiune
Publicat: 09/07/2020, 10:21
Actualizat: 06/04/2021, 19:38

Studiul „Turism la tine acasă”, realizat de Turoperatorul IRI Travel prezintă oferte convenabile ale lunii iulie pe litoralul românesc. Dacă mergi la mare în România ajungi să scoți din buzunar sume care pornesc de la 1000 de lei pentru cazarea pe șapte zile. Prețurile diferă în funcție de stațiune.

Studiul are în componență oferte valabile în perioada 5-19 iulie și prezintă prețuri pentru un concediu de 7 zile pentru un cuplu, pentru o familie cu un copil mic, sau cu doi.

„Ne-am gândit că ar fi bine să arătăm românilor felul în care hotelierii de pe litoralul nostru și-au ajustat ofertele în vârf de sezon, având în vedere faptul că se pune tot mai mult accent pe . Astfel că, orientându-ne după preferințele românilor din acest an, în contextul pandemiei de coronavirus, dar și a bugetelor care sunt tot mai mici, venim cu oferte pentru tot buzunarul”, a declarat CEO IRI Travel, Lucian Bădîrcea.

Prețurile din stațiunile litoralului românesc

MAMAIA – Studiul începe cu una dintre cele mai căutate stațiuni de pe litoral. Pentru o vacanță de 7 zile, la un hotel de 3 stele din Mamaia, ofertele încep de la 1700 de lei pentru un cuplu și 1800 pentru o familie cu un copil de până în 5 ani, ofertă care nu are masa inclusă. De asemeena, în Mamaia, la un hotel de 4 stele, tot fără masa inclusă, un cuplu ajunge să scoată din buzunar de la 2.650 de lei pe sejur. Dacă vorbim despre o familie cu un copil de până în 5 ani, atunci tariful pornește de la 3.200 de lei, iar dacă sunt 2 copii cu vârste între 3 și 8 ani, atunci prețul sejurului pornește de la 4.800 de lei.

JUPITER –  Unele oferte ala stațiunii sunt asemănătoare cu cele din Mamaia. Unele hoteluri de 2 stele din stațiunea Jupiter au prețuri care pornesc pentru un sejur de la 1700 de lei. În schimb, dacă ne referim la o ofertă pentru o familie cu copil mic, ofertele pornesc de la 2.200 de lei/ familie.

În cazul în care turiștii aleg pensiune completă la un hotel de 2 stele atunci un cuplu va trebui să plătească cel puțin 2.700 de lei, în timp ce o familie cu copil va plăti cel puțin 3.200 de lei

La hotelurile de 3 stele cu mic dejun, un cuplu va plăti 2.300 de lei, iar o familie cu un copil va achita pentru concediul de 7 nopți 2.600 de lei.

De asemenea, sunt și hoteluri de 3 stele care vin cu oferte de 3.200 de lei pentru un cuplu/ 7 nopți, oferta având același preț și dacă acel cuplu are copil. În cazul familiilor cu 2 copii, valoarea sejurului ajunge la 3.900 de lei.

VENUS – Hotelurile de 2 și de 3 stele au oferte de 1.700 de lei/ sejur pentru un cuplu. Dacă adulții vin cu un copil de până în 5 ani, atunci costurile pornesc de la 2.200 de lei/ sejur.

Pentru cazare cu mic dejun, la 3 stele, cuplul va plăti 3.200 de lei, iar dacă vine și cu copil atunci prețul crește la 3.400 de lei.

Eforie Nord, o variantă mai ieftină a litoralului românesc

EFORIE NORD – Cele mai mici oferte pentru un sejur de 7 zile în Eforie Nord pornesc de la 1.000 de lei pentru un cuplu care vrea cazare fără masă inclusă.

Multe dintre hotelurile de 3 stele au oferte care pornesc de la 1.400 de lei. Aici, unele percep costuri suplimentare pentru un cuplu care vine cu copil mic de până în 5 ani, altele nu. În cazul celor care cer mai mult, oferta pornește de la 1900 de lei pe sejur. Lafamiliile cu doi copii, ofertele pornesc de la 2700 de lei. Aceste oferte nu au masa inclusă.

OLIMP – La un hotel de 3 stele cu mic dejun, un cuplu va plăti 2.400 de lei/ sejur. Dacă vorbim de o familie cu un copil, atunci prețul crește la 2.600 de lei, iar pentru doi copii – 2.750 de lei

„Recomandăm turiștilor noștri să se conformeze regulilor impuse de hoteluri pentru a crește nivelul de siguranță, atât pentru ei cât și pentru cei din jurul lor. Numai respectându-ne unii pe alți ne vom putea asigura că vom avea o vacanță liniștită”, a mai spus Lucian Bădîrcea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 1,5 miliarde de oameni din întreaga lume trăiesc cu durere cronică