A fost stabilită oficial cauza morții actriței Naya Rivera. Aceasta a murit „în câteva minute”

Redactor:
Daniel Matei
A fost stabilită oficial cauza morții actriței Naya Rivera. Aceasta a murit „în câteva minute”
A fost stabilită oficial cauza morții actriței Naya Rivera. Aceasta a murit „în câteva minute”. Sursa foto: Shutterstock

Autoritățile americane au făcut publice informațiile privind autopsia actriței Naya Rivera, care a murit luna trecută după ce a închiriat o barcă și a plecat pe un lac cu fiul său, în apropiere de Los Angeles.

Actrița din „Glee”, în vârstă de 33 de ani, s-a înecat sub ochii copilului său, iar raportul realizat în urma autopsiei a arătat că aceasta a murit „în câteva minute”, potrivit Buzz Feed.

Fiul acesteia a fost salvat de o altă ambarcațiune, iar după o căutare de cinci zile, trupul neînsuflețit al actriței a fost găsit de către autorități.

Câteva zile mai târziu, raportul privind autopsia lui Rivera a confirmat cauza morții ca fiind înecarea accidentală. Cei doi ar fi înotat pe lângă barcă, moment în care aceasta a început să se îndepărteze de ei din cauza curenților. Autoritățile cred că actrița și-a folosit toată energia încercând să își urce fiul înapoi în barcă.

„Fiul ei a povestit că a fost ajutat să urce înapoi în barcă de Naya. El le-a spus anchetatorilor că a privit înapoi și a văzut-o dispărând sub apă. Există mulți curenți puternici pe lacul respectiv, care apar în special după-amiaza. Credem că atunci a dispărut și ea. Ideea este că, probabil, barca a plecat în derivă, fiind neancorată, iar ea și-a folosit toată energia pentru a-și urca copilul înapoi în barcă, dar nu a mai avut energie suficientă pentru a se salva”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Bill Ayub, șeriful comitatului Ventura.

Naya Rivera a fost înmormântată la Los Angeles

Naya Rivera a fost înmormântată pe 24 iulie la cimitirul Forest Lawn Memorial Park din Los Angeles. La ceremoniile funerare au participat doar 25 de persoane, printre care și actori din serialul „Glee”.

La câteva zile, fostul soț al actriței, Ryan Dorsey, a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

Este atât de nedrept! Nu am cuvinte suficiente pentru a exprima golul lăsat de dispariția ei în inimile tuturor. Nu pot să cred că așa va fi viața de acum. Nu cred că voi crede asta niciodată”, a scris acesta.

Pe lângă cariera actoricească, Naya Rivera s-a lansat și în muzică, primul ei album apărând în urmă cu nouă ani.

Inchide