A provocat o TRAGEDIE. Un șofer BEAT a lovit alte două mașini: 4 răniți, printre care și un copil

Redactor:
Adriana Mit
A provocat o TRAGEDIE. Un șofer BEAT a lovit alte două mașini: 4 răniți, printre care și un copil
Patru persoane, între care un copil de 11 ani, au fost rănite marți, în urma unui accident rutier pe o stradă din Timișoara, provocat de un șofer beat, transmite corespondentul Mediafax.

Accidentul rutier a avut loc, marți, pe drumul care leagă localitatea Giroc de Calea Martirilor din Timișoara.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, un bărbat de 53 de ani, aflat la volanul unei mașini, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul aflat în față, condus de o femeie de 39 de ani, și l-a lovit. Ulterior, mașina din față a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de un tânăr de 29 de ani.

În urma impactului, șoferul vinovat de producerea accidentului, precum și femeia care se afla la volanul mașinii lovite, dar și un băiat de 11 ani și o altă femeie de 64 de ani, pasageri în cea de-a doua mașină, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

În urma testelor efectuate, s-a constatat că șoferul care a provocat accidentul rutier era beat, având o alcoolemie de 1,05 în aerul expirat.

În acest caz, polițiștii timișeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Inchide