Alegerea unei firme de servicii funerare din București

Alegerea unei firme de servicii funerare din București
Servicii funerare
Publicat: 10/06/2021, 09:00
Actualizat: 10/06/2021, 19:17

Pierderea unei persoane dragi este un moment la care preferăm să nu ne gândim, iar când o facem ne încearcă o stare de neliniște profundă, durere, chiar groază. Din păcate, indiferent că se întâmplă în cazul unei persoane ce ne așteptam să părăsească această lume sau într-un moment total neașteptat, sentimentele ce ne încearcă sunt mereu copleșitoare, iar detaliile organizatorice sunt ultimele la care am vrea să ne gândim.

În astfel de momente, ai nevoie de un partener de nădejde alături, de cineva care știe ce e de făcut și se poate ocupa de toate acele aspecte care s-ar putea dovedi o corvoadă pentru tine. Ai nevoie de o echipă specializată care să preia frâiele situației astfel încât tu să poți jeli în liniște, alături de cei dragi ce au rămas pe lângă tine.

Casa funerară Anima are exact echipa de specialiști ce se poate ocupa de momentele dificile din viața ta. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul funerar în zona București, Anima s-a remarcat prin discreție, seriozitate și profesionalism.

Dedicare și profesionalism

Încă de la început echipa Anima Funerare s-a dedicat complet fiecărui client în parte. Aceasta asigură atât aspectele organizatorice ale unei înmormântări, cât și consiliere pentru familia îndurerată. Deși cunoaște perfect toate ritualurile și tradițiile specifice unui astfel de eveniment, principala preocupare a echipei de profesioniști este dorința clientului și sprijinul de care acesta are nevoie.

Fiind alături de familia îndurerată încă de la constatarea decesului, echipa  firmei de servicii funerare Bucuresti se ocupă de eliberarea actului constatator, de îmbălsămarea corpului în sala de îmbălsămare proprie, toaletarea răposatului, punerea în sicriu și manipularea ulterioară a acestuia, obținerea actelor necesare pentru înmormântare și a avizului de înmormântare. Apoi, va gestiona depunerea sicriului la capelă și transportul ulterior al acestuia la cimitir, precum și organizarea cortegiului funerar.

Nu în ultimul rând, la casa funerară Anima vei găsi și sprijin pentru organizarea parastasului și a pomenelor, precum și cele mai bune produse adiacente înmormântărilor. Nu vei fi nevoit să cauți aranjamente florale, lumânări, batiste sau prosoape prin tot Bucureștiul. Indiferent de zona în care locuiești (fie în capitală, fie în zona periurbană), dacă decizi să alegi serviciile Anima, personalul specializat se va asigura că toate cele necesare sunt puse la dispoziția ta.

Atenție pentru buget

În rândul activităților birocratice intrate în portofoliul casei funerare Anima se numără și obținerea ajutorului de înmormântare. Tocmai pentru că știe foarte bine normele legale din România din prezent, echipa de specialiști de la Anima Funerare a gândit o serie de pachete funerare complete care să se adapteze la orice buget. O mare parte dintre acestea respectă întocmai valoarea ajutorului de înmormântare, fiind mult sub aceasta, în timp ce persoanele cu posibilități mai mari pot beneficia de pachete funerare mai complexe.

Cu toate acestea, indiferent de pachetul ales, poți fi sigur că vei fi tratat cu respect și decență, iar ultimul drum al răposatului va fi, de fapt, un omagiu adus acestuia.

Dacă alegi incinerarea ca și alternativă în fața înhumării, te poți baza tot pe experiența Anima. Pachetul de incinerare se încadrează în ajutorul de înmormântare și asigură toate cele necesare pentru gestionarea corpului neînsuflețit din momentul trecerii în neființă și până în momentul final, al incinerării. Alegând Pachetul Incinerare ai parte de același profesionalism și aceeași experiență în domeniu ca și în cazul înmormântărilor tradiționale, dar și de tot sprijinul necesar.

Lângă tine până la final

Întreaga echipă cunoaște importanța momentelor de despărțire de cei dragi. De aceea, comunicarea este esențială și, încă de la început, luăm la cunoștință care sunt așteptările și dorințele clienților noștri și ne asigurăm că acestea sunt respectate, alături de ritualurile și tradițiile specifice. Obiectivul final este ca defunctul să aibă parte de funeralii demne, care să exprime pentru ultima oară iubirea, respectul și considerația celor ce i-au fost alături în timpul vieții.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”