Alertă în Bacău după ce într-o mașină a fost găsit cadavrul unei femei

Alertă în Bacău după ce într-o mașină a fost găsit cadavrul unei femei
Publicat: 21/01/2020, 20:28

Procurorii și polițiști din Bacău au început o anchetă, după ce, marți seara, în zona Podului Șerbănești din Bacău, într-o mașină cu numere de Neamț, a fost găsit trupul neînsuflețit al unei femei.

„A fost găsită o femeie decedată în zona Podului Șerbănești și acum se face cercetarea la fața locului pentru a stabili împreujurările în care s-a produs incidentul. E un procuror la fața locului, e poliție, se fac cercetări, sunt suspiciuni cu privire la o infracțiune de omor. Mâine (miercuri-n.r.) se va face autopsia cadavrului victimei”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Valentin Ciocântă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Potrivit unor surse din anchetă, autoritățile au fost alertate în urma unui apel la 112, prin care se semnala faptul că un bărbat vrea să se arunce de pe pod, după ce ar fi recunoscut că și-a ucis iubita.

Pompierii au început căutările în lacul Șerbănești.

„Am fost solicitați pentru o posibilă tentativă de suicid, în muncipiul Bacău, pe Bulevardul Unirii”, a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu echipajul de scafandri cu barcă pneumatică și SMURD Bacău.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase