• Publicat:
Știri

Avocatul familiei Măceșanu susține că unul din fiii lui Dincă ar avea dosar pentru trafic de arme

Avocatul familiei Măceșanu susține că unul din fiii lui Dincă ar avea dosar pentru trafic de arme
Avocatul familiei Măceșanu a anunțat, joi, că unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă este urmărit penal sub aspectul infracțiunii de trafic de arme și muniții, precizând că informația a obținut-o din mass-media.

„Am aflat din media faptul că unul din fiii lui Gheorghe Dincă are întocmit pe numele său un dosar penal pentru trafic de arme și muniții”, a declarat pentru agenția de presă MEDIAFAX, Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Legat de cazul de la Caracal, apărătorul familiei Măceșanu a mai precizat că va adresa noi cereri Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT).

„În această fază a anchetei nu se pune problema de a solicita recuzarea procurorilor din cazul Caracal, însă voi depune noi cereri pentru a solicita alte probe având în vedere suspiciunile de trafic de persoane”, a mai spus avocatul Aurel Moldovan.

Gheorghe Dincă este principalul suspect al crimelor din Caracal și a fost transferat, marți, din Arestul Central al Capitalei, la Spitalul Penitenciar Jilava pentru mai multe proceduri în anchetă.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei.

Tags:
Inchide