Bărbați atacaţi cu sabia de rudele viceprimarului, într-un sat din Mehedinţi

Bărbați atacaţi cu sabia de rudele viceprimarului, într-un sat din Mehedinţi
Sursă Foto - Antena3.ro
Publicat: 24/09/2022, 13:16
Actualizat: 24/09/2022, 13:17

Bătaie ca în filme într-o comună din Mehedinți. Un bărbat și fiul său au lovit cu sabia un bărbat, iar mai apoi au mers peste fratele victimei. Agresorii sunt fratele și nepotul viceprimarului comunei.

Conflictul a izbucnit în mijlocul satului, într-un bar, din cauza unui loc de parcare. Acolo s-ar fi iscat un conflict spontan între acești bărbați, după care s-au luat la bătaie.

Unul dintre bărbații implicați a fost lovit cu pumnul în față, iar mai apoi a fost tăiat cu sabia la mână. Victima a plecat acasă după aceea, dar agresorii nu s-au oprit.

Au mers și la casa fratelui victimei, acolo unde au făcut zob parbrizul unei mașini ce aparține nurorii bărbatului vizat.

Ofițerii de poliție au fost chemați imediat la fața locului, iar acum este în derulare o anchetă.

Victima, rănită la mână, a mers la spital, iar acum are nevoie de o perioadă bună pentru a se reface, potrivit Antena3.ro.

Bătaie cu sabii, într-o comună din Vaslui

O poveste de dragoste s-a terminat la Băcești cu un macel petrecut în plină stradă. Scandalul a plecat de la un tânăr îndrăgostit, în varsta de 14 ani.

Anul trecut în luna mai, băiatul a “necinstit” o fată din satul Simila, comuna Zorleni, care provenea dintr-o familie aparținând clanurilor din Murgeni. Acesta a fost prins de rudele fetei și reținut câteva zile, până când a fost adus la Băcești, în fața Staborului, pentru a fi judecat.

A avut parte de un complet de “judecători” format din șeful staborului de la Murgeni și șeful staborului de la Băcești, judecată urmată de o luptă declanșată în plină stradă, cu săbii, cuțite și multe țipete.

Poliția a fost alertată și în scurt timp, oamenii legii au împânzit stăzile Băceștiului.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase