BLACK FRIDAY 2012 și pentru edituri. Unde se fac reduceri de BLACK FRIDAY 2012

BLACK FRIDAY 2012 și pentru edituri. Unde se fac reduceri de BLACK FRIDAY 2012
Publicat: 22/11/2012, 20:12
Actualizat: 29/08/2014, 00:43

Reduceri de 65% de BLACK FRIDAY 2012 la editura Litera, o serie de autor dedicată lui Bogumil Hrabal, la Art, dar și una din operele de căpătâi ale filosofiei semnată de Arthur Schopenhauer, apărută la Humanitas, se numără printre ofertele speciale de la Târgul Gaudeamus 2012.

Astfel, editura Litera pregătește, special pentru pasionații de carte, BLACK FRIDAY 2012 cu prețuri mici și titluri bune: reduceri de 40% la orice volum achiziționat de pe www.litera.ro.

Mai mult, pentru cei aflați la standul Litera din cadrul Târgului Gaudeamus, vineri, editura a pus la dispoziție cele mai bune titluri la cele mai mici prețuri. Pe lângă reducerile de 65% anunțate deja la târg, Litera oferă un discount de 10% la cărțile preferate, de BLACK FRIDAY 2012.

Editura Art va prezenta, în premieră la Gaudeamus, primele două volume din seria de autor dedicată lui Bogumil Hrabal – „L-am servit pe Regele Angliei” și „Trenuri cu prioritate”. De asemenea, printre volumele speciale de la standul Art se numără albumul „Istoria artei”, la prețul de 99 de lei (față de 146 de lei în librării), dar și „Regulile artei”, de Pierre Bourdieu. Fanii lecturii pot cumpăra de la standul Art cărți la 8 sau 9 lei.

Totodată, sâmbătă dimineață, editura Art găzduiește un eveniment special – lansarea volumului scris de copii „Ce poți face cu 2 cuvinte”, în prezența micilor autori. Evenimentul se va desfășura la standul Arthur, secțiunea dedicată celor mici din cadrul editurii Art. La editura Art sunt prezentate și volumul „Charlie și fabrica de ciocolată”, în cadrul unei serii de autor dedicate lui Roald Dahl, dar și clasica „Poveste de Crăciun”, de Charles Dickens, cu ilustrații noi.

Humanitas prezintă la târg cartea esențială scrisă de Arthur Schopenhauer „Lumea ca voință și reprezentare”. Cartea, prezentată în două volume, poate fi achiziționată la prețul de 149 de lei, față de prețul de librărie de 190 de lei. De asemenea, la târg este disponibilă o miniserie care prezintă, pe înțelesul tuturor, ideile marilor filosofi. Editura s-a adresat câtorva profesori de filosofie rugându-i să își imagineze că un amic le-ar cere să-i explice în cuvinte simple care sunt ideile lui Kant, Platon și Nietzsche. Unul dintre volumele speciale prezentate la Humanitas este albumul „Magia realității”, de Richard Dawkins. De asemenea, de neratat la Gaudeamus sunt volumele laureaților premiilor Nobel pentru literatură Mo Yan și Herta Muller – „Obosit de viață, obosit de moarte”, respectiv „Ținuturile joase”.

Cei care doresc să achiziționeze „Istoria critică a literaturii române”, de Nicolae Manolescu, o pot face la standul editurii Paralela 45, contra sumei de 60 de lei, cartea fiind redusă de la 100 de lei.

La Nemira, fanii seriilor SF sau fantasy beneficiază de reduceri substanțiale. Astfel, seria „Cântec de gheață și foc”, de R.R. Martin, are o reducere de 45%, putând fi cumpărată la prețul de 299 de lei, în timp ce seria-cult „Dune” are o reducere de 35% și poate fi cumpărată la 285 de lei.

Editura Publica a adus la Gaudeamus biografii ale unor staruri precum Anthony Bourdain, Rafael Nadal și Sean Penn. De asemenea, editura prezintă seria „Idei pe bandă” – volume cu idei de afaceri prezentate sub forma unor benzi desenate. Această serie este deschisă de volumul „Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe”.

Printre noutățile Vellant la Gaudeamus 2012 se numără un roman nou de Irvin D. Yalom – „Problema Spinoza”, un basm de Petre Ispirescu în colecția Pasărea măiastră – „Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”, trei traduceri noi din limba spaniolă și o carte dedicată unei dansatoare române în avangarda pariziană: „Lizica Codreanu: O dansatoare româncă în avangarda pariziană”, de Doina Lemny.

Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, ediția a XIX-a, a fost deschis miercuri și se desfășoară până duminică, în Pavilionul Central Romexpo din București.

Organizat de Radio România din 1994, Târgul Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură este un eveniment cultural specializat în expoziția de carte. „Dialogul dintre carte și radio” durează de 19 ani, într-o formulă originală prin care Târgul Gaudeamus a devenit unul dintre principalele evenimente de gen pentru piața de carte din România.

Târgul se desfășoară anual în Pavilionul Central Romexpo, reunind, într-un spațiu expozițional de 14.000 mp, oferta a peste 400 de edituri românești și străine, tipografii, instituții de învățământ, centre și institute culturale, instituții mass-media, agenții de difuzare de carte, firme multimedia, agenții literare, organizații non-guvernamentale cu profil cultural și educațional, asociații profesionale, librării, biblioteci etc.

Anul acesta, accesul general al vizitatorilor în incinta târgului este permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, și a abonamentelor valabile pentru întreaga perioadă a evenimentului, în valoare de 10 lei.

BLACK FRIDAY 2012. Flanco estimează că va avea vânzări de 45 milioane lei în perioada 23-25 noiembrie

BLACK FRIDAY 2012. 2,4 milioane de români vor să facă achiziții de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2012. Ce să NU cumpărăm de BLACK FRIDAY. De ce nu e indicat să ne luăm HDTV, IPAD și camere digitale de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2012. Care sunt termenii și condițiile impuse la achiziționarea de produse de BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2012 în CIFRE. Cum se pregătesc retailerii români pentru sărbătoarea reducerilor. Ce stocuri au pregătit și la ce vânzări se așteaptă

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Vești proaste de la meteorologii. Săptămâna Mare începe cu ploi
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un drog „neobișnuit de puternic” a omorât un om și a băgat alți opt în...