Cadavrul găsit în EPAVA avionului care-l transporta pe Emiliano Sala, scos la suprafață

Publicat: 07/02/2019, 11:55

Noi detalii în cazul dispariției lui Emiliano Sala. Căutătorii au găsit epava avionului Piper Malibu și, după câteva zile, au recuperat corpul pe care l-au găsit printre rămășițele aeronavei.

Totuși, confom presei internaționale, nu este cunoscut, încă, dacă este vorba despre atacantul lui Nantes, care tocmai se transferase la Cardiff, sau despre pilotul David Ibbotson. Sala a dispărut pe 21 ianuarie.

Potrivit relatărilor, căutătorii lui Sala nu vor încerca să scoată întreaga epavă la suprafață, din Canalul Mânecii. Pe 21 ianuarie, avionul care îl transporta pe atacantul argentinian de la Nantes la Cardiff a dispărut de pe radare și a fost găsit câteva zile mai târziu în apele Canalele Mânecii.

„În urma examinării vizuale extinse a locului de accident folosind vehiculul acționat de la distanță, s-a decis să încercăm să recuperăm corpul”, au spus oficialii AAIB. În condiții dificile, AAIB împreună cu cei care-l căutau pe Sala au reușit să recupereze cu succes corpul. Familiile au fost informate despre această operațiune.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase