Cadou de Crăciun pentru toți șoferii. Zonele în care hingherii de mașini au interzis

Publicat: 18 12. 2012, 11:59
Actualizat: 25 06. 2013, 15:24

Ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în sectorul 4 va fi suspendată între 20 decembrie 2012 și 9 ianuarie 2013, excepție de la decizia primarului Cristian Popescu Piedone făcând autovehiculele care vor bloca accesul în spitale, instituții de interes public și local, stații RATB și intersecții.

Potrivit autorităților locale ale sectorului 4, măsura a fost luată, ca și anul trecut, pe durata sărbătorilor de iarnă, pentru a veni în ajutorul bucureștenilor grăbiți să se aprovizioneze.

„Am decis să nu se mai ridice mașini în această perioadă, pentru a veni în sprijinul celor care, grăbiți să se aprovizioneze cu produse pentru masa de sărbători, să cumpere bradul de Crăciun și cadouri pentru cei dragi, pot uita că parcarea neregulamentară a autovehiculelor atrage după sine ridicarea acestora. În același timp, cei care, spre exemplu, blochează intrarea într-un spital, trebuie să conștientizeze că prin gestul lor pot pune în pericol viața unui om”, spune primarul sectorului 4, citat într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Primăria Sectorului 4 avertizează totodată că mașinile care vor bloca accesul în spitale, instituții de interes public și local, stații RATB și intersecții vor fi ridicate de utilajele firmei care asigură acest serviciu, proprietarii autoturismelor riscând și sancțiuni aplicate de Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.