Candidatul Victor Ponta și-a postat astăzi pe pagina de Facebook o fotografie cu un bărbat imobilizat într-un pat cu rotile

Publicat: 06 10. 2014, 10:00
Actualizat: 03 02. 2019, 21:53

Descindere electorală a premierului Ponta la mănăstirea Sâmbăta de Sus, prilej cu care candidatul la președinție s-a pozat cu un bărbat imobilizat la pat și a postat imaginea pe contul de Facebook.

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminică, în jurul orei 11.00, la Mănăstirea Brâncoveanu din localitatea brașoveană Sâmbătă de Sus, pentru a asista la slujba religioasă oficiată de Patriarhul Daniel.

Ponta a venit alături de soția sa, Daciana, și de fiica lor, Irina.

După terminarea slujbei religioase, Ponta s-a salutat și a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat a văzut în mulțime un bărbat imobilizat într-un pat cu rotile, el mergând la acesta. Bolnavul i s-a plâns premierului că medicamentele de care are nevoie sunt prea scumpe și că la farmacii, de unde ar trebui să le ia gratuit, i se spune că nu sunt. „Medicamentele mele pentru o lună sunt 700 de lei. Nu le decontează. Casa spune că sunt gratuite (n.r. – medicamentele), dar când te duci la farmacie zic că nu le au. Vă rog din suflet faceți ceva și pentru mine!”, a spus bolnavul.

Ponta l-a întrebat pe bărbat cum îl cheamă și l-a asigurat că va încerca să găsească o soluție.

„Cum vă cheamă? … Aurel Călin de la Victoria. Mâine dimineață o să vină șeful de la Casă (n.r. – Casa Națională de Asigurări de Sănătate) să vă întrebe exact care sunt medicamentele…”, i-a spus premierul bărbatului, care i-a solicitat lui Ponta să trimită o comisie și a menționat că de 27 de ani este imobilizat la pat.

Victor Ponta s-a grăbit să posteze pe Facebook imaginile cu bărbatul bolnav, iar postul RTV a anunțat „clipe uimitoare” cu Victor Ponta, „alături de un bărbat pe targă”: