Care sunt cotele la casele de pariuri pentru Donald Trump și Joe Biden, cu trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din SUA

Care sunt cotele la casele de pariuri pentru Donald Trump și Joe Biden, cu trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din SUA
LIVE TEXT Alegeri SUA 2020. Donald Trump își proclamă primul victoria în alegerile prezidențiale: „Am câștigat tot! Nu ne mai prind din urmă!” / Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 13/10/2020, 16:59
Actualizat: 13/10/2020, 17:14

Candidatul democrat Joe Biden și-a mărit avantajul în cursa pentru Casa Albă, în sondaje, dar și cotele oferite de o casă de pariuri arată că are de două ori mai multe șanse de câștig decât repubicanul Donald Trump, cu doar trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii (SUA).

„Candidatul democrat Joe Biden și-a mărit avantajul în cursa pentru Casa Albă, iar cotele oferite de Betfair Exchange arată că are de două ori mai multe șanse de câștig decât Donald Trump, cu doar trei săptămâni înainte de alegerile pentru Președinția Statelor Unite ale Americii, programate pe 3 noiembrie. Biden este favorit cu cota 1.49 (șansă de 67%), în timp ce actualul Președinte are o cotă de 3.05 (33%)”, anunță casa de pariuri Betfair.

Cotele actuale ale lui Trump sunt cele mai slabe din 13 februarie 2020 până acum, însă tot el venea dintr-o poziție și mai slabă de a câștiga alegerile în 2016, potrivit sursei citate.

„În urmă cu patru ani, cota lui Trump pe Exchange era 6.5 (16%), iar pentru victoria lui Hillary Clinton cota era 1.2 (84%), în aceeași perioadă a anului”, mai transmite Betfair, citată de Mediafax.

Joe Biden se distanțează în sondaje față de Donald Trump

Avantajul lui Joe Biden față de președintele Donald Trump s-a mărit în sondaje, fostul vicepreședinte al SUA fiind cotat acum cu 57% din intențiile de vot, potrivit unui nou sondaj citat de CNN.

Joe Biden este cotat cu 57% din intențiile de vot

Cu 57% din intenţiile de vot, Biden are un avans de 16 puncte procentuale faţă de Trump (41%), potrivit anchetei sociologice realizate de institutul de sondaj SSRS.

Fostul vicepreşedinte democrat este, de asemenea, mai apreciat de către persoanele intervievate, cu 52% dintre opinii pozitive faţă de 39% pentru miliardarul republican.

Sondajul prezentat de CNN a fost realizat pe un eşantion de 1.001 persoane care au fost intervievate în perioada 1-4 octombrie, după prima dezbatere televizată şi parţial după anunţul privind testarea pozitivă a lui Donald Trump (74 de ani) la COVID-19. Marja de eroare este de 3,6%.

Sondaje: Joe Biden conduce în cursa pentru Casa Albă, dar competiția este strânsă în statele-cheie

Cursa pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite este mai strânsă decât par să indice sondajele de opinie… realizate până acum la nivel național.

Totodată, un sondaj Reuters/Ipsos arată că în statele-cheie competiția este extrem de strânsă între candidatul democrat Joe Biden și cel republican, actualul președinte, Donald Trump, potrivit Agerpres.

Sondaje: Joe Biden conduce în cursa pentru Casa Albă, dar competiția este strânsă în statele-cheie
Sondaje: Joe Biden conduce în cursa pentru Casa Albă, dar competiția este strânsă în statele-cheie. Sursa foto: Profimedia

Cursa pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite este mai strânsă decât par să indice sondajele de opinie realizate până acum la nivel național.

Totodată, un sondaj Reuters/Ipsos arată că în statele-cheie competiția este extrem de strânsă între candidatul democrat Joe Biden și cel republican, actualul președinte, Donald Trump, potrivit Agerpres.

Sondajele efectuate online în şase state la începutul lui septembrie arată că preşedintele în exerciţiu, republicanul Donald Trump, şi contracandidatul său democrat, fostul vicepreşedinte Joe Biden, sunt la egalitate în opţiunile alegătorilor care intenţionează să voteze în Florida şi Carolina de Nord.

Biden conduce cu 1% în Arizona, cu 3% în Pennsylvania şi cu 5% în Wisconsin şi Michigan. Având în vedere populaţia şi posibilitatea răsturnărilor de situaţie, statele respective sunt critice pentru rezultatul alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie. Diferenţele între cei doi candidaţi sunt mai mici sau egale cu marja de eroare a sondajelor.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Victoria, Regina cu cei mai mulți copii