Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”

Redactor:
Cristian Lisandru
Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”
Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”

Carmen Harra locuiește de 30 de ani în America, iar acum – în contextul pandemiei de coronavirus – este blocată peste Ocean. Mai mult, pașaportul românesc i-a expirat, o reînnoire rapidă nefiind posibilă.

Potrivit informațiilor furnizate de CIAO.RO, Carmen Harra recunoaște că situația din America ”este scăpată de sub control”, iar concluzia pe care o trage este aceea că autoritățile nu știu cum să rezolve toate problemele induse de noul coronavirus. Micile afaceri se află în colaps, milioane de americani au rămas fără locuri de muncă, întreaga situație actuală este una fără precedent.

”Situația în America este scăpată de sub control, părerea mea este că  nu știu cum să rezolve situația cu acest virus, au colapsat foarte multe din businessurile mici, sunt afectate businessurile de entertainment, sportul, restaurantele, magazinele din toate punctele de vedere, sunt milioane și milioane de americani fără servici, situația este fără precedent iar impactul economic va fi fără precedent”, spune Carmen Harra.

”Pentru români eu am prețuri diferite. Le iau și 20 de dolari, 50 dolari, o nimica toată față de costurile mele”

Terapeut și licențiată în psihologie – autoare a 8 cărți – Carmen Harra s-a referit și la situația ei financiară, menționând și că solicită 400 de dolari onorariu pentru o consultanță, chiar dacă, privind dinspre România, pare o sumă mare.

Însă, mai spune Carmen Harra, tarifele ei sunt interpretate ”total eronat” în România.

”În America, un om ca mine poate să ia  foarte mult pe oră pentru că eu am o licență de psiholog, asta nu spune românul! Mă pune într-o postură proastă și spune că eu iau 400 de dolari să ghicesc viitorul,  ceea ce este total incorect. Eu sunt terapeut, om licențiat în psihologie, nu merit să fiu  făcută așa de români. Pentru români eu am prețuri diferite. Le iau și 20 de dolari, 50 dolari, o nimica toată față de costurile mele, doar ca să îi ajut, le dau mereu toate discounturile din lume. Sunt foarte revoltată de toate porcăriile care se scriu la adresa mea ca să-i instige pe toți contra mea. Că eu iau 400 dolari pe ora și cum îndrăznesc? Păi eu trăiesc în America de peste 30 de ani și având o licență și un nume în America, pot să îmi permit ușor…”, precizează Carmen Harra.

Carmen Harra: ”Oamenii sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească”

Carmen Harra a făcut și o scurtă analiză a situației din România, una foarte complicată – la toate nivelurile – și afectată de pandemia de coronavirus. Oamenii sunt speriați, consideră Harra și, din păcate, nu există ”nimeni să îi liniștească”.

Avertismentul pe care îl lansează Carmen Harra este referitor la o ”revoluție” care poate avea loc în România, pe fondul nemulțumirilor generate de pierderea locurilor de muncă, de pericolul noului coronavirus și de scăderea nivelului de trai.

”Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt  că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea  încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună”

”În România,  situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate  ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului. Oamenii încearcă să își  regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă”, mai spune Carmen Harra, potrivit CIAO.RO.

ŞOC! Soţia marelui campion al României, vedetă pe site-urile pentru adulţi! "Nu sunt 'călugăriţă'. Îmi...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
FOTO. Imaginile pe care Simona Gherghe le credea uitate de timp! Cum se poza în...
Acest PEȘTE îţi distruge sănătatea. Şi tu îl consumi, fără să ştii ce pericol te...
Decizie disperată luată de familia Cătălinei Ponor, după ce tatăl gimnastei ar fi agresat doi...
De ce trebuie să NU mai consumi CIORBĂ: La asta nu te-ai fi asteptat! Ce...
Diana Șoșoacă, ATACATĂ din toate direcţiile! Ce se întâmplă acum cu avocata din Iaşi
Surse: Guvernul plănuieşte înăsprirea restricţiilor. Circulaţia ar urma să fie limitată în toată ţara de...
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Ce avere are ÎPS Teodosie. Deține proprietăți de milioane de euro și are un salariu...
Ce ruşine! Au fost prinşi în pădure, cu zonele intime la vedere, în timp ce...
I-a injectat fiicei sale de doar 8 ani botox, în mod repetat, deși micuța nu...
Câinii care au SALVAT o populație întreagă de la MOARTE! Povestea NEȘTIUTĂ despre cea mai...
Artistul din România care a cântat pentru șapte președinți americani. 'Prima oară am fost cu...
Pașaportul Covid, din nou, în lumina reflectoare: Dan Barna, despre obligativitatea vaccinării
Adevătul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”. Nu te vei mai uita la fel...
Raed Arafat face anunţul ŞOC al momentului: Vom avea o nouă CARANTINĂ TOTALĂ în România
Iulia Vântur, apariție spectaculoasă. Cum arată acum vedeta stabilită în India
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cel mai mare conglomerat american, zdrobit de pandemia de COVID-19. Ce decizie drastică a luat...
Banuia ca soția lui îl înșală, așa că a montat camere ascunse! Când s-a uitat...
Inchide