Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”

Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”
Carmen Harra anticipează o nouă revoluție în România: ”Oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, nu mai au siguranța zilei de mâine”
Publicat: 26/08/2020, 16:39
Actualizat: 26/08/2020, 16:50

Carmen Harra locuiește de 30 de ani în America, iar acum – în contextul pandemiei de coronavirus – este blocată peste Ocean. Mai mult, pașaportul românesc i-a expirat, o reînnoire rapidă nefiind posibilă.

Potrivit informațiilor furnizate de CIAO.RO, Carmen Harra recunoaște că situația din America ”este scăpată de sub control”, iar concluzia pe care o trage este aceea că autoritățile nu știu cum să rezolve toate problemele induse de noul coronavirus. Micile afaceri se află în colaps, milioane de americani au rămas fără locuri de muncă, întreaga situație actuală este una fără precedent.

”Situația în America este scăpată de sub control, părerea mea este că  nu știu cum să rezolve situația cu acest virus, au colapsat foarte multe din businessurile mici, sunt afectate businessurile de entertainment, sportul, restaurantele, magazinele din toate punctele de vedere, sunt milioane și milioane de americani fără servici, situația este fără precedent iar impactul economic va fi fără precedent”, spune Carmen Harra.

”Pentru români eu am prețuri diferite. Le iau și 20 de dolari, 50 dolari, o nimica toată față de costurile mele”

Terapeut și licențiată în psihologie – autoare a 8 cărți – Carmen Harra s-a referit și la situația ei financiară, menționând și că solicită 400 de dolari onorariu pentru o consultanță, chiar dacă, privind dinspre România, pare o sumă mare.

Însă, mai spune Carmen Harra, tarifele ei sunt interpretate ”total eronat” în România.

”În America, un om ca mine poate să ia  foarte mult pe oră pentru că eu am o licență de psiholog, asta nu spune românul! Mă pune într-o postură proastă și spune că eu iau 400 de dolari să ghicesc viitorul,  ceea ce este total incorect. Eu sunt terapeut, om licențiat în psihologie, nu merit să fiu  făcută așa de români. Pentru români eu am prețuri diferite. Le iau și 20 de dolari, 50 dolari, o nimica toată față de costurile mele, doar ca să îi ajut, le dau mereu toate discounturile din lume. Sunt foarte revoltată de toate porcăriile care se scriu la adresa mea ca să-i instige pe toți contra mea. Că eu iau 400 dolari pe ora și cum îndrăznesc? Păi eu trăiesc în America de peste 30 de ani și având o licență și un nume în America, pot să îmi permit ușor…”, precizează Carmen Harra.

Carmen Harra: ”Oamenii sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească”

Carmen Harra a făcut și o scurtă analiză a situației din România, una foarte complicată – la toate nivelurile – și afectată de pandemia de coronavirus. Oamenii sunt speriați, consideră Harra și, din păcate, nu există ”nimeni să îi liniștească”.

Avertismentul pe care îl lansează Carmen Harra este referitor la o ”revoluție” care poate avea loc în România, pe fondul nemulțumirilor generate de pierderea locurilor de muncă, de pericolul noului coronavirus și de scăderea nivelului de trai.

”Românii trebuie să își dea seama că situația asta trebuie controlată, la nivel politic trebuie făcut ceva pentru că altfel oamenii se vor revolta și pericolul foarte mare este revolta, care poate să fie foarte violentă, amintind de anii 1989, când oamenii s-au revoltat din cauza unui sistem politic, dar oamenii se vor revolta din nou pentru că ei se simt în nesiguranță, simt  că nu mai au siguranța zilei de mâine, că sunt speriați de ce se întâmplă și nu este nimeni să îi liniștească, să le dea  încredere că lucrurile vor pași într-o direcție mai bună”

”În România,  situația se poate ameliora puțin, până la sfârșitul anului, din punctul de vedere al virusului, situația economică nu se poate  ameliora așa cu una cu două, dar starea generală se poate îmbunătăți puțin spre sfârșitul anului. Oamenii încearcă să își  regăsească calmul, să se regăsească pe ei, să înțeleagă ce se întâmplă și să găsească soluții la situația respectivă”, mai spune Carmen Harra, potrivit CIAO.RO.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Corina Caragea, cu un alt bărbat! În timp ce soţul ei locuieşte în Germania, ea...
FOTO. Imaginile momentului cu Mădălina Ghenea! Ce a făcut în loja iubitului bulgar, alături de...
Crima șocantă din București: Cadavrul din canapea este al unei fetițe de 12 ani. Mama...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Un şofer a încercat să fenteze coloana la graniţa cu Bulgaria. "Ia-o înapoi! Crezi că...
BCR Leasing vinde un Ford Edge. Un SUV ce poate deveni mașina familiei
„Este ca un vierme de care nu scapi niciodată” Boala cu care Adrian Despot se...
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr...
Baraj imens pe râul Nipro, lângă Herson, aruncat în aer. Rusia şi Ucraina se acuză...
A găsit o cameră ascunsă în casa străbunicii. Ireal ce a descoperit înăuntru
Ce s-a găsit la 4.000 de metri sub apă și NU VOR SĂ ȘTII?
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
MĂRUŢĂ, în stare de şoc! A fost ATACAT în direct la TV: Era violent...
Exclusiv. Crima din sectorul 4. Foto cu posibilii suspecți
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Ce se întâmplă cu familia Vulpiței și a lui Viorel Stegaru. Zvonurile care circulă prin...