Caz revoltător în spate la Intercontinental: O tânără a fost trasă de păr de un bărbat care a reușit să o bage cu forța într-o mașină. Ce a pățit martora care a sunat la 112 / Reacția Poliției

Redactor:
Gandul
Caz revoltător în spate la Intercontinental: O tânără a fost trasă de păr de un bărbat care a reușit să o bage cu forța într-o mașină. Ce a pățit martora care a sunat la 112 / Reacția Poliției
O tânără care a fost martor la un incident petrecut luni seara, în spatele Hotelului Intercontinental din București, a povestit pe Facebook experiența neplăcută prin care a trecut după ce a sunat la 112.

Martora a văzut cum o tânără era trasă de păr de un bărbat, care voia să o bage cu forța într-o mașină. Aceasta i-a făcut o fotografie agresorului, iar acesta, susține tânăra, a amenințat-o și înjurat-o.

Bărbatul a plecat, iar, după au ajuns în zonă, cu întârziere, mai mulți polițiști și jandarmi.

Martora a postat următorul mesaj pe Facebook: „Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urca în mașină trăgea o fată de păr și o împingea în mașină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reușit să fac poza asta. M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunțat. Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi polițistului. Le-am zis că am și poză. La un sfert de oră, când mergeam spre casă, m-au sunat să revin la «locul faptei». Era deja 10.20 seara. Mă întorc. Aștept 20 de minute. Polițistul din centrală dăduse numărul meu greșit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deși eram poziționată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi și vreo 4 polițiști. Reiau povestea. Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin stație de ce secție ține zona respectivă. Îmi zic să aștept alt coleg. Vine. Îi povestesc și lui. Se uită nedumeriți la ce cameră putea prinde faza – în centrul Bucureștiului, la Universitate!!! Îmi zic să aștept să vină și «grupul operativ». Vine un puștan de maximum 23 de ani. Îi povestesc și lui. Îmi spune să țin telefonul aproape că mâine s-ar putea să mă sune să vin să dau o declarație la secția 1 sau la 6. Nu se știe încă sigur. Între timp s-a făcut ora 23.20. Chem pe cineva să mă ducă acasă cu mașina, pentru că era foarte puțin probabil să mai prind transportul public. O oră și 20 de minute. În București, capitala României”.

Postarea a devenit virală pe internet, fiind distribuită de peste 7.000 de persoae și peste 6.000 de reacții.

Poliția Capitalei: O femeie a fost urcată cu forța într-un autoturism. Persoanele implicate, prinse

O femeie a fost urcată cu forța într-o mașină, în Sectorul 2 al Capitalei, polițiștii fiind anunțați de un martor care a sunat la 112. Persoanele implicate au fost prinse de polițiștii de la secția 18, însă victima nu dorește să depună plângere, anunță Poliția Capitalei.

Luni, 12 august 2019, la ora 22.10, o femeie a sunat la 112 și a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a Capitalei, o femeie a fost urcată cu forța într-un autoturism.

Cazul a fost preluat de Poliția Sectorului 2 și au fost direcționate echipaje la fața locului.

Reprezentanții Poliției Capitalei susșin, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că în 12 minute, conform evidențelor electronice, pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren și către unitățile de poliție limitrofe municipiului.

„A fost stabilit parte din traseul autoturismului și a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuțiilor cu deținătorul autoturismului a fost stabilit și utilizatorul acestuia. Cercetările au condus la identificarea persoanelor aflate în autoturism, atât a celor doi bărbați, cât și a femeii. Cei în cauză au fost depistați de către polițiști din cadrul Secției 18, de unde au fost preluați de cei care au în instrumentare cauza, având în vedere, că din cursul serii, cercetările au fost declanșate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Persoana implicată nu dorește sa formuleze plângere cu privire la incidentul în care a fost implicată ea și concubinul său”, potrivit sursei citate.

Foto: Roxana Grosu/ Facebook

Inchide