Cazul adolescentelor dispărute | Nouă acțiune a Poliției în zona în care locuiește Gheorghe Dincă – VIDEO

Publicat: 27/07/2019, 18:35

Zona în care locuiește Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, este scotocită la această oră de polițiști.

Anchetatorii caută printre resturile de fier vechi și în tufișuri orice indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soția suspectului și doi copii ai acestuia au fost audiați la DIICOT.

Principalul suspect în cazul de la Caracal a fost adus sâmbătă după-amiaza înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile. Gheorghe Dincă a fost adus cu duba Poliției, iar în momentul în care a fost coborât din mașină a fost huiduit de cei strânși la fața locului.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori. Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a patru copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Tags: