Cazul adolescentelor dispărute | Suspectul în cazul Alexandrei a fost arestat pentru 30 de zile, dar a contestat măsura arestului preventiv / Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi / Proteste în mai multe orașe din țară / Prefectul și subprefectul din Olt, schimbați – LIVE TEXT

Publicat: 27/07/2019, 21:30

ORA 21:20Prefectul și subprefectul din Olt au fost schimbați

Prefectul și subprefectul din Olt au fost schimbați, a anunțat sâmbătă seara ministrul de Interne Nicolae Moga.

ORA 20:50Scafandrii care căutau indicii într-un lac din apropierea locului unde stă principalul suspect s-au retras

Scafandrii chemați să caute probe într-un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul de la Caracal s-au retras, urmând să reia căutările duminică dimineață, au declarat pentru Mediafax surse locale. Scafandrii au găsit doar resturi animale.

Timp de câteva ore, până la lăsarea serii, scafandrii au încercat să găsească probe în lac în cazul presupuselor crime pe care le-a săvârșit Gheorghe Dincă.

ORA 20:15 Protest în București: „Asta înseamnă să dai pensii speciale unor nesimțiți” / Polițiștii huiduiți de protestatari: „Asasinilor, ați ucis un copil!” – VIDEO

Circa 1000 de oameni protestează în Capitală, sâmbătă seara, față de cazul din Caracal, acolo unde Alexandra, o fată de 15 ani, a sunat de 3 ori la 112 spunând că este sechestrată și violată. Poliția a intervenit după 19 ore, găsind în casa suspectului doar oase care par a fi umane.

ORA 20:00Proteste în mai multe orașe: Tragedia din Caracal, un nod într-o rețea de distrugere

Proteste au loc la această oră în mai multe orașe din țară, oamenii fiind nemulțumiți de felul în care au intervenit autoritățile în cazul de la Caracal. Tragedia de acolo nu este decât „un nod într-o rețea de distrugere pe care o face guvernarea”, a spus o femeie.

Revoltă și lacrimi la Alexandria: în jur de 30 de persoane s-au adunat la Casa de Cultură în memoria Alexandrei.

Citește continuarea…

ORA 19:20Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi

Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar vechi, au declarat, pentru Mediafax, surse apropiate anchetei de la Caracal. Se pare că și cenușa recoltată este veche, ceea ce îngreunează ancheta.

Surse apropiate anchetei desfășurate la Caracal au declarat că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă par umane, dar, în același timp, foarte vechi.

Citește continuarea…

ORA 18:20Nouă acțiune a Poliției în zona în care locuiește Gheorghe Dincă

Polițiștii fac noi cercetări în zona locuinței bărbatului de 66 de ani din Caracal, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii scotocesc zona pentru a găsi noi indicii.

Zona în care locuiește Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, este scotocită la această oră de polițiști.

ORA 17:30Gheorghe Dincă a contestat măsura arestului preventiv

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a contestat, sâmbătă, măsura arestului preventiv. Curtea de Apel Craiova urmează să stabilească data la care contestația va fi judecată.

După ce magistrații Tribunalului Dolj au decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, pricipalul suspect în cazul Alexandrei, acesta a depus contestație.

Citește continuarea…

ORA 17:10Gheorghe Dincă, adus înapoi la casa unde erau rămășițele umane

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, a fost adus sâmbătă după-amiaza, înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile.

Gheorghe Dincă a fost adus cu duba Poliției, iar în momentul în care a fost coborât din mașină a fost huiduit de cei strânși la fața locului.

Citește continuarea…

ORA 16:15Revoltă în Caracal. Localnicii, despre principalul suspect: „Știi ce face unul din ăsta? Vine și face un masacru” / „Era un om violent”

Localnicii din Caracal povestesc despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, că era un om violent care își bătea angajații la service-ul pe care l-a avut. Unii relatează că omul a stat mult în Italia.„

„Acest om nu a avut în clin și în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea… Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul și cică bătea mecanicii de îi nenorocea”.

ORA 15:10Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul adolescentelor dispărute, a fost arestat pentru 30 de zile

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori.

Citește continuarea…

ORA 14:55Familia Șărămăt la Caracal: Oameni buni, trebuie să ieșim în stradă!

Familia Șărămăt, asistenții maternali ai Sorinei, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentu Alexandra. Coroane de flori au fost aduse la locuința suspectului în cazul Alexandrei, iar oamenii acuză probleme grave în justiție.
Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă dată în adopție unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu își dă seama ce ar putea simți o mamă în cazul Alexandrei, dar ea ar muri „cu ei de gât”.

ORA 14:35 Dăncilă, despre cazul Caracal: E inadmisibil să permitem urcarea politicienilor pe această tragedie

Premierul Viorica Dăncilă a rugat partidele să nu politizeze cazul din Olt, precizând că este inadmibil ca oamenii politici să utilizeze crima din Caracal „pentru exerciții de imagine și de campanie electorală”.

„Aștept același lucru din partea tuturor instituțiilor și entităților implicate în acest proces – președintele României, Klaus Iohannis, STS, procurorul general. Cer totodată o atitudine responsabilă și din partea partidelor, pe care le rog să nu încerce să politizeze acest subiect. Este inadmisibil să permitem urcarea oamenilor politici pe această tragedie pentru exerciții de imagine și de campanie electorală. Am amânat deja Congresul PSD din data de 3 august. Avem nevoie de acțiuni ferme ca să luăm măsurile necesare și să corectăm erorile de procedură care au condus la moartea unui copil nevinovat”, a declarat Viorica Dăncilă, sâmbătă, la Palatul Victoria.

Citește continuarea…

ORA 14:30Alexandra și Luiza, pe pagina Poliției care anunță copiii dispăruți

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliției în care sunt anunțați copiii dispăruți. Alexandra este fata care a sunat joi de 3 ori la 112 să anunțe că a fost răpită și violată, dar Poliția nu a reușit să ajungă la locația din caracal decât după 19 ore de la apel.

„La data de 24.07.2019, Măceșanu Alexandra Mihaela în varsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuinta sa si nu a mai revenit. In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca minora a plecat in ziua de 24.07.2019, orele 10:00, catre mun Caracal, jud.Olt”.

Citește continuarea…

ORA 14:15Când s-a aflat potențialul autor, victima nu mai era în viață

Victima nu mai era în viață când s-a aflat potențialul autor, spun surse judiciare, citând raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal. Mandatele s-au dat ofițerului de serviciu de la Poliție în jurul orei 3,15, acesta spunând că la Poliție nu mai e nimeni.

Surse judiciare care citează raportul procurorului de caz în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal au declarat, pentru Mediafax că s-au solicitat mandate de percheziție la adresa bănuitului și la alte două adrese, cu care acesta avea legături, în jurul orei 2.20.

Citește continuarea…

ORA 14:10Suspectul în cazul Alexandrei a fost dus la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul Alexandrei, fata dispărută la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă, a fost dus, sâmbătă, la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de viol și sechestrare de persoane. În fața instanței, mai multe persoane protestează.

Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani, a fost reținut, sâmbătă dimineața, pentru viol și sechestrare de persoane, dar nu și pentru crimă.

Citește continuarea…

ORA 13:35Inspectoratul de Poliție Olt, condus de un ofițer care a fost retrogradat în 2013 și a picat concursul pentru funcție în 2018, deși era singurul candidat / Șefii Poliției Olt, anchetați în cazul Alexandrei

Inspectoratul de Poliție Olt a fost condus, până la incidentul de la Caracal, de către comisarul șef Cristian Voiculescu.

Acesta a fost numit în funcție, „prin împuternicire”, la 31 martie 2019, la doar cinci luni după ce picase, deși era singurul candidat, concursul pentru ocuparea postului, transmiteHotnews.

Citește continuarea…

Voiculescu se afla în concediu la momentul intervenției întârziate a polițiștilor, conform sursei citate.

ORA 13:10Mama Alexandrei, sunată de un bărbat care s-a recomandat „ginerele” ei și i-a spus că fata e bine

Mama Alexandrei, fata dispărută din Caracal despre care există indicii că a fost ucisă, a fost sunată de un bărbat care s-a recomandat „ginerele” ei și i-a spus că fata este bine și va pleca în Belgia.

Surse judiciare declară că mama Alexandrei a reclamat joi dispatiția acesteia, întrucât adolescenta nu s-a întors acasă și nu a răspuns la telefon.

Citește continuarea…

ORA 13:05Familia Luizei acuză: Polițiștii au spus că au mai avut cazuri și au găsit fetele după doi ani

Mătușa Luizei Mihaela, fata dispărută în aceleași circumstanțe ca Alexandra, acuză polițiștii că atunci când mama și bunica fetei au mers la postul de la Coșoveni pentru a reclama dispariția, li s-a spus: „Lăsați, doamnă, că am mai avut cazuri și au găsit fetele după doi ani” .

Ștefania Cincă, mătușa Luizei Mihaela, fata dispărută în circumstanțe asemănătoare cu Alexandra, a declarat, pentru Mediafax, că mama fetei și bunica au mers de mai multe ori la postul de poliție din Coșoveni, pentru a reclama dispariția tinerei, însă oamenii legii nu le-au băgat în seamă.

Citește continuarea…

ORA 13:00Scafandrii, chemați să caute într-un lac din apropierea locului unde a stat Gheorghe Dincă

Scafandrii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt au fost solicitați să intervină la un lac din apropierea casei principalului suspect în cazul crimei, surse din cadrul Poliției declarând pentru Mediafax că sunt căutate probe.

Scafandrii au fost chemați sâmbătă dimineața, iar sursele citate menționează că sunt căutate probe în cazul presupuselor crime pe care le-a săvârșit Gheorghe Dincă.

lac cautari

caracal

caracal

ORA 12:45Parchetul General vine cu noi date: A patra autorizație cerută la 3.05, pusă în aplicare la 6.00

Parchetul General oferă detalii despre evoluția cazului de la Caracal, menționând exact ceea ce acuză toată lumea, și anume faptul că polițiștii au stat după o autorizație în loc să intervină. Conform comunicatului, autorizația de percheziție a fost emisă la 3.05 și pusă în aplicare la 6.00.

„În după-amiaza zilei de 25.07.2019, în jurul orei 15:30, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, la sesizarea Postului de Poliție Dobrosloveni, s-a constituit un dosar penal în care s-au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, având ca victimă o minoră din comuna Dobrosloveni, județul Olt, existând indicii că în dimineața zilei de 24.07.2019, în jurul orei 10:00, a fost luată de pe DN 64, comuna Dobrosloveni, de un autoturism și a dispărut”.

Citește continuarea…

ORA 12:40Mătușa Luizei, fata dispărută la fel ca Alexandra: Nu avem speranțe, sunt căutate într-o baltă

Mătușa Mihaelei Luiza, fata care a dispărut în urmă cu trei luni în aceleași circumstanțe ca Alexandra, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că nu are speranțe ca tânăra să fie găsită. Anchetatorii le caută pe cele două victime într-o baltă din apropierea Caracalului.

Ștefania Cincă, mătușa Luizei Mihaela, fata care a dispărut în luna aprilie în circumstanțe asemănătoare Alexandrei, a declarat că nu s-a găsit absolut nimic ce ar fi aparținut nepoatei sale și nu are speranțe că va fi găsită.

„În cazul Luizei nu mai avem prea mari speranțe să o găsim. Fata a dispărut în urmă cu 3 – 4 luni și nu avem nicio veste despre ea. Acum și pe ea și pe Alexandra le caută anchetatorii într-o baltă din apropiere. În cazul Luizei nu s-au găsit nici haine, nici bijuterii, nici nimic. Dar dacă fata era liberă, își suna mama. Ea cu mama ei aveau o relație foarte apropiată. Îi spunea și despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus Ștefania Cincă, mătușa Luizei.

Citește continuarea…

ORA 12:30Unchiul Alexandrei: L-au băgat pe tată la înaintare să spargă uși

Alexandra, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă și arsă, a dat detalii la 112 despre agresor, în timp ce tatăl ei a spart două uși la percheziții și a intrat primul în case, povestește unchiul fetei. Cu toate acestea, autoritățile nu au fost capabile să o salveze.

„I-a dat semnalmentele nenorocitului, că e în vârstă, că e legată, violetă, rănită. A spus că e solid și în vârstă”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru Mediafax.

Într-o intervenție la România TV, Cumpănașu a relatgat că tatăl fetei, vărul său, a intrat primul la două dintre percheziții.

Citește continuarea…

ORA 12:25Șeful Poliției Caracal a fost demis după intervenția în cazul Alexandrei

Șeful Poliției Caracal, Nicolae Mirea, a fost demis din funcție, sâmbătă, în urma intervenției defectuoase în cazul Alexandrei, fata de la Caracal, despre care există indicii că a fost ucisă.

Surse din cadrul Poliției au declarat, pentru Mediafax, că Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis, după intervenția în cazul Alexandrei.

Citește continuarea…

ORA 12:20Mama Alexandrei speră că fiica ei trăiește: Așteptăm rezultatul probelor ADN

Mama Alexandrei, fata despre care anchetatorii au informații că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, crede că fiica ei este în viață și așteaptă rezultatele probelor ADN.

Mama Alexandrei a declarat, sâmbătă, pentru corespondentul Mediafax, că speră ca fiica ei să fie în viață, gândindu-se, în primul rând la faptul că suspectul nu a recunoscut nicio faptă.

Citește continuarea…

ORA 12:00 Părinții Alexandrei au fost sunați joi să li se spună că fata a plecat din țară

Părinții Alexandrei au fost sunați joi de pe un număr privat pentru a li se spune că fata este bine și a plecat din țară, au dezvăluit, sâmbătă, procurorii. În același fel, în aprilie, bunicul Luizei Mihaela, a fost sunat pentru a i se spune că nepoata lui este bine, în Elveția.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că dosarul deschis pentru omor a fost declinat DIICOT Craiova, după ce procurorii de crimă organizată au comunicat că aveau indicii cum că părinții Alexandrei au fost sunați să li se spună că fata e bine și a plecat din țară. La Craiova era deschis un alt dosar, privind dispariția Luizei Mihaela, iar bunicul fetei a sunat de pe un număr privat și i s-a spus că fata este bine, în Elveția.

Citește continuarea…

ORA 11:35Unchiul Alexandrei: Se pare că locația a fost dată la ora 19.00. Dacă e adevărat, ăștia sunt criminali

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a declarat sâmbătă că are informmații potrivit cărora Departamentul de Operațiuni Speciale a comunicat poliției locale locația Alexandrei încă de joi de la ora 19.00.

Citește continuarea…

ORA 10:10Gheorghe Dincă, suspectul din Caracal, a fost reținut

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori și viol, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Citește continuarea…

ORA 10:00Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra? Ultimele cuvinte „Vine, vine”

Surse din cadrul Poliției spun că telefonul de pe care Alexandra, fata de 15 ani, a apucat să sune la 112 și să anunțe că a fost violată și sechestrată ar putea să fie al unei alte victime sau chiar al unui complice, anchetatorii având mai multe piste la această oră.

Sursele citate au declarat, pentru Mediafax, că telefonul de pe care a sunat Alexandra de trei ori la numărul de urgență 112 aparținea altei persoane, iar aici sunt două ipoteze de lucru.

Citește continuarea…

ORA 9:50Polițiștii către tatăl Alexandrei: Să te gândești cu plângerea că fetele astea se întorc după 2 zile

Un dialog incredibil dintre tatăl Alexandrei, fata de 15 ani, despre care se crede că a fost ucisă și arsă în Caracal și polițiștii din oraș, a fost relatat de Alexandru Cumpănașu, unchiul tinerei. Oamenii legii i-au spus tatălui fetei că e bun de plată dacă aceasta „s-a încurcat cu vreunul”.

„Șeful Poliției din Caracal s-a adresat în felul acesta tatălui Alexandrei. Dacă după ce s-a realizat o parte din percheziții, a spus că «dacă e încurcată cu vreunul și se va constata e bun de plată», asta îi spunea”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, care este președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, pentru Mediafax.

Citește continuarea…

ORA 9:40Protest la Cluj-Napoca, față de intervenția pentru salvarea Alexandrei: La Caracal, România a eșuat

Zeci de oameni au protestat la Cluj-Napoca față de intervenția defectuoasă pentru salvarea Alexandrei, fata de 15 ani, din Caracal, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. „Azi, la Caracal, România a eșuat”, au scris protestatarii, care au aprins lumânări.

Protestatarii au venit, vineri noaptea, la Monumentul Memorandiștilor din centrul municipiului Cluj-Napoca cu lumânări, pe care le-au aprins în memoria Alexandrei, fata de 15 ani, despre care procurorii au indicii că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, în locuința sa, din Caracal, ca urmare a intervenției defectuoase a oamenilor legii.

Citește continuarea…

ORA 9:35 Tomac: PMP va propune în Parlament ca toți criminalii care omoară minori să fie condamnați pe viață

Eugen Tomac a anunțat, în contextul crimei de la Caracal, că PMP va avea o propunere legislativă, în sesiunea parlamentară de toamnă, care va prevedea ca toți criminalii care omoară sau violează minori să fie condamnați pe viață.

„Crima de la Caracal scoate în evidență o problemă pe care, de mulți ani, statul o trece cu vederea. Siguranța publică nu mai poate fi tratată nicio zi doar ca un subiect de presă, ci trebuie să devină o problemă de stat. Suferința familiilor este îngrozitoare și, din nefericire, nicio instituție sau persoană nu poate alina această durere cumplită. De aceea, trebuie să fim puțin decenți în comentarii și poziții”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citește continuarea…

Știrea inițială

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și-a declinat competența în favoarea DIICOT Craiova”, a declarat prim-procurorul Anca Anuța.

Suspectul a fost preluat în noaptea de vineri spre sâmbătă și condus la Craiova, pentru continuarea cercetărilor.

Vineri, la audieri, Gheorghe Dincă nu și-a recunoscut faptele, deși în curtea imobilului în care locuia a fost găsit un butoi cu resturi umane, inclusiv cu bijterii pe care Alexandra, fata de 15 ani dispărută de miercuri, le-ar fi purtat.

Vineri seara, puțin după ora 23.00, o autospecială a Poliției a ieșit din curtea unde locuiește Gheorghe Dincă, suspectul crimei din Caracal, mașina în care se afla acesta fiind încercuită de jandarmi.

Sute de protestatari au huiduit când a ieșit mașina Poliției, dar și când au ieșit anchetatorii din curtea lui Dincă. Oamenii aveau coli albe pe care au scris „Nepăsarea voastră ucide vieți” și „Dreptate pentru Alexandra”.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

O altă eroare ar fi legată de faptul că polițiștii din Caracal știau locația în care se afla Gheorghe Dincă încă de noaptea, dar nu au organizat un flagrant, așa cum le permitea legea, ci au preferat să aștepte autorizație de percheziție pentru dimineața, ceea ce a dus la o întârziere de 3 ore.

Ca urmare a intervenției defectuoase, chestorul Ioan Buda, șeful Poliției Române, a fost demis, iar premierul Viorica Dăncilă a anunțat că a mai cerut demiterea prefectului și a șefului Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

Mai mult, Dăncilă spune că STS a răspuns „în cel mai iresponsabil mod” la toate întrebările. „Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21″, a mai transmis șeful Executivului.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va aștepta marți, în ședina CSAT. o evaluare pe cazul de la Caracal.

Anchetatorii încearcă acum să identifice o a doua victimă, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de o lună și care era din județul Dolj.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Cât a ajuns să coste un kilogram de roșii românești în piețele din București! Ce...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
S-a dat lege pentru toți proprietarii de TEREN din România. Regula imposibil de ocolit
Mari probleme în dragoste. Aceste zodii riscă să se despartă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Momentul în care o femeie merge cu unchiul mort la bancă să ia un împrumut:...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Gazul înghețat de pe Uranus și Neptun ne-ar putea spune cum s-au format aceste planete