Cazul adolesentelor dispărute | Unchiul Alexandrei: O vecină a ieșit în stradă să le spună polițiștilor de țipete. A fost trimisă la culcare / Politicienii să nu se urce pe cazul Alexandrei, pentru că mă urc eu cu picioarele pe ei

Cazul adolesentelor dispărute | Unchiul Alexandrei: O vecină a ieșit în stradă să le spună polițiștilor de țipete. A fost trimisă la culcare /  Politicienii să nu se urce pe cazul Alexandrei, pentru că mă urc eu cu picioarele pe ei
Publicat: 28/07/2019, 12:03

„Nu există acel apel, există o ieșire în stradă a vecinei care a fost adresată polițiștilor care a sesizat țipete, dar a fost trimisă la culcare de polițiști”, a spus Alexandru Cumpănașu, într-o intervenție TV.

Unchiul Alexandrei nu exclude ca Gheorghe Dincă să fi avut complici.

„Și eu cred că acest om avea un modus operandi care includea și alte persoane. Dacă nu avea loc de muncă, dacă avea interdicție de a se duce la familia lui în Italia. Cred că omul acesta nu e străin de alte persoane. Trebuie luat listingul monstrului și mers către toate persoanele care îl știau. La un moment dat oamenii aceștia se laudă, fac lucruri”, a spus Cumpănașu, la Antena 3.

Cumpănașu: Politicienii să nu se urce pe cazul Alexandrei, pentru că mă urc eu cu picioarele pe ei

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, i-a avertizat pe politicieni „să nu îndrăznească să se urce pe Alexandra, pe cadavrul ei, dacă a murit, și să își facă niște bătălii politice, pentru că mă urc eu cu picioarele pe ei”.

„Vreau să fac o precizare și anume că cei din Comisia de apărare au așteptat cinci zile, până când am urlat din toți rărunchii ieri (sâmbătă – n.r.) că ar trebui să fie audiați de îndată. L-am văzut pe unul Cîțu de la PNL care bătea câmpii că este pesedistă acea comisie de anchetă. Nu. Eu am cerut-o domnule Cîțu acea comisie. Domnul Ciolacu este primul care a aderat. De ce nu ați sunat dumneavoastră să spuneți «domnule, suntem de acord cu ea»? Oamenii aceștia au politizat totul, oamenii aceștia nu mai judecă. Să nu îndrăznească să se urce pe Alexandra, pe cadavrul ei, dacă a murit, și să își facă niște bătălii politice, pentru că mă urc eu cu picioarele pe ei. Acesta e primul lucru”, a declarat Alexandru Cumpănașu, duminică, la Antena 3.

Unchiul Alexandrei a mai spus că a fost la protestul de sâmbătă seara din fața sediului Ministerului de Interne. El a mai precizat că este uluit de faptul că unii oamenii politici se folosesc de astfel de momente pentru a lovi politic.

„Al doilea lucru, da, am fost în Piață. Ce m-a uluit pe mine a fost modul în care unii oamenii din țara asta înțeleg să se războiască și să își trimită argații în astfel de momente și să se folosească de astfel de momente pentru a lovi politic. Eu am fost acolo și să știți că au fost foarte mulți oameni de bună credință, pe care îi interesa doar soarta Alexandrei, pe care îi interesa doar soarta copiilor lor. Am stat cu ei până la 2.00 dimineața în fața MAI și am vorbit și am stat de vorbă. Am discutat despre ce trebuie făcut în țara asta”, a conchis Cumpănașu.

Reacția unchiul Alexandrei vine după ce liderului grupului PNL la Senat Florin Cîțu a declarat, pentru MEDIAFAX, că este foarte circumspect în legătură cu înființarea unei comisii parlamentare de anchetă privind cazul din Caracal. Liberalul a precizat că Viorica Dăncilă susține că nu vrea să politizeze tragedia, însă propune referendum.

Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a anunțat, sâmbătă, că va avea de urgență discuții cu liderii grupurilor parlamentare pentru înființarea unei comisii de anchetă care să analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Totodată, Comisia de apărare a Camerei Deputaților are ședință, luni, ora 17.00. Aleșii urmează să îi cheme la audieri pe ministrul de Interne Nicolae Moga, directorul STS Sorinel Vasilca, inspectorul general interimar al Poliției Române Florian Dragnea și fostul șef al Poliției Ioan Buda.

Circa 3.000 de persoane au protestat, sâmbătă seara, în fața sediului MAI. Protestatarii au reproșat autorităților că au intervenit prea târziu în cazul fetei din Caracal și că, deși a avut o șansă să sune la 112, nu a fost scoasă la timp din mâinile criminalului.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi