Cazul din Caracal | Momente emoționante la poarta lui Gheorghe Dincă. Familiile celor două adolescente și 100 de oameni s-au strâns la locul crimei – VIDEO

Cazul din Caracal | Momente emoționante la poarta lui Gheorghe Dincă. Familiile celor două adolescente și 100 de oameni s-au strâns la locul crimei - VIDEO
Publicat: 28/07/2019, 16:23

Părinții Alexandrei au ajuns cu puțin timp după ora 16.00 la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce au aflat că bărbatul și-a recunoscut ambele crime, în cazul fiicei lor și al Luizei.

Mama și tatăl Alexandrei au refuzat să vorbească.

Știrea inițială

„Așa simplii cum suntem am crescut-o, am dat-o la liceu și a fost un exemplu. Doamne”, plânge bunica Luizei, fata dispărută în aprilie.

Mama și bunicul Luizei au început să lovească în poarta păzită de forțele de ordine.

„Uitați-vă ce ați făcut!”, a strigat mama Luizei, iar oamenii îi raspund „politica, politica”.

Pentru că au fost oamenii împiedicați să intre, mama Luizei a strigat către jandarmi: „Ce păziți domnule, un criminal păziți?”.

Ulterior, atât bunicul fetei dispărute în urmă cu patru luni, cât și mama acesteia au leținat. „Chemați ambulanța”, au strigat cei prezenți.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase