• Publicat:
Știri

Cazul polițiștului împușcat într-o pădure din Argeș | Două persoane au fost reținute

Cazul polițiștului împușcat într-o pădure din Argeș | Două persoane au fost reținute
Două persoane au fost reținute, joi, în baza unor ordonanțe emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cazul polițistului împușcat la sfârșitul lunii iulie într-o pădure din Argeș, care a murit ulterior la spital.

Potrivit IPJ Argeș, politiștii au pus în aplicare, joi, două ordonanțe de reținere emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș pe numele a doi bărbați, bănuiți de omor și braconaj, respectiv braconaj și mărturie mincinoasă.

Cei doi bărbați, de 60 și 35 de ani, ambii din localitatea Mușătești, au fost anterior audiați la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

Surse judiciare au declarat, corespondentului Mediafax, că bărbații ar fi participat, alături de un polițist din capitală, la o vânătoare ilegală în noaptea de 29 spre 30 iulie. Din greșeală, l-ar fi împușcat pe omul legii, care a fost apoi dus la spital cu un elicopter SMURD și operat. Ulterior, acesta a murit.

Omul legii era angajat în capitală și se afla în concediu, acasă, în Mușătești. La acea dată, nu se cunoșteau împrejurările în care a fost împușcat. Surse judiciare precizau atunci că se fac verificări pentru a se stabili dacă a fost organizată o vânătoare sau nu.

 

Inchide