Cele mai utile aplicații de top pe care le poți instala pe telefonul tău HUAWEI din magazinul AppGallery

Redactor:
Gandul

Toate dispozitivele mobile HUAWEI sunt livrate cu magazinul de aplicații AppGallery preinstalat, cel de-al treilea ca mărime la nivel mondial, care servește sute de milioane de utilizatori în fiecare lună. Acesta poate fi accesat atât de pe smartphone-urile HUAWEI, cât și de pe tablete, și este unul dintre cele mai bine securizate din piață. Nu numai că toate aplicațiile sunt testate și verificate de o echipă dedicată pentru a evita problemele de compatibilitate pentru utilizatori, dar AppGallery dispune și de un sistem de evaluare a vârstei prin care protejează copiii de conținut inadecvat. Astfel, sunt eliminate automat aplicațiile nepotrivite, în funcție de vârstă, iar copiii se pot bucura de un mediu digital sigur și potrivit vârstei lor.

AppGallery pune accent și pe educație, oferind cele mai utile aplicații de învățare a limbilor străine

Huawei AppGallery este foarte bine dezvoltat pe plan internațional, dar și pe plan local, acest magazin dispunând de o selecție impresionantă de aplicații care vin în sprijinul utilizatorilor. AppGallery se află într-o continuă evoluție, fiind actualizat cu noi aplicații săptămânal, astfel că există deja peste 450 de aplicații românești de care utilizatorii se pot bucura, urmând ca multe altele să fie lansate în perioada următoare. Printre acestea se regăsesc inclusiv aplicații din zona de educație precum Mondly, dedicată învățării limbilor străine și dezvoltată în Brașov, dar și alte aplicații educative cu renume mondial precum Learn English, French, German și Japanese, dezvoltate de echipa Meta Language Pro.

O selecție vastă de aplicații românești pentru banking, cumpărături și divertisment

Când vine vorba despre serviciile bancare din România, utilizatorii de telefoane HUAWEI pot găsi în AppGallery aplicațiile de care au nevoie precum Banca Transilvania, BCR, BRD și aplicația Orange Money, cât și aplicații de plăți precum Pago sau 24Pay. Pentru știri și divertisment există o selecție cu cele mai importante servicii și publicații din România, precum Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Cinemagia, Ziare.com, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV și Digi Online. Cumpărăturile le poți face de pe Cel.ro, Dedeman și Elefant.ro sau de pe site-uri de anunțuri precum Lajumate.ro sau Okazii. Alte aplicații utilitare din România disponibile pe AppGallery sunt eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit România și World Class, iar operatorii locali au aplicațiile proprii listate pe acest magazin: My Orange România, My Account Telekom și My Vodafone România.

AppGallery oferă aplicații internaționale pentru navigație și știri, dar și jocuri de top

Printre cele mai populare și importante aplicații internaționale din AppGallery se regăsesc cele pentru navigație, cum ar fi Here WeGoMaps, disponibil deja pentru toți utilizatorii magazinului. Acesta este un serviciu foarte bine pus la punct, fiind potrivit atât pentru navigație urbană cu mijloace de transport sau ca pieton, cât și pentru șoferi. O altă alternativă ar putea fi Maps.me, dacă vă place mai mult interfața sau funcționalitatea sa față de Here WeGo. Cei care vor să fie la curent cu știri internaționale au la dispoziție Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed sau The Herald. Pentru cei care doresc să se relaxeze cu un joc video, titluri de top precum Fortnite sau Game of Thrones sunt disponibile deja pe AppGallery pentru dispozitivele HUAWEI.

Cum să fii la curent cu noutățile din AppGallery

Fie că aveți deja un telefon HUAWEI sau că ați cumpărat unul dintre modelele noi din seria P40, AppGallery are pentru fiecare o aplicație, un joc sau un serviciu care să facă experiența de utilizare mai simplă sau mai distractivă. Dacă doriți să rămâneți la curent cu cele mai noi apariții de pe magazinul AppGallery, nu ezitați să vizitați pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate acestuia. Aici sunt prezentate zilnic aplicații și jocuri de top, de care uneori nici nu știați că aveți nevoie, dar care vă pot îmbunătăți experiența de utilizator.

×

Urmăriți Gândul LIVE Zi decisivă pentru Legea izolării și carantinei! Proiectul inițiat de guvern intră la vot în parlament. Ședința se anunță una cu scântei, deoarece puterea și opoziția NU s-au inteles! https://bit.ly/3fbsRNm Florin Roman, deputat PNL, Adrian Țuțuianu, senator Pro România și Tudor Ionescu, secretar general adjunct ALDE, printre invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 9 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide