Cristi Borcea nu va sta prea mult DUPĂ GRATII. Foștii tovarăși sunt convinși că iese repede

Cristi Borcea nu va sta prea mult DUPĂ GRATII. Foștii tovarăși sunt convinși că iese repede
Publicat: 09/02/2019, 22:48
Actualizat: 25/03/2019, 20:04

Gigi Becali, nașul de cununie al lui Cristi Borcea este convins că fostul patron de la Dinamo nu va face mai mult de 6 luni din cei 5 ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje, faleze și terenuri din Constanța-Mamaia.

„Era achitat în primă instanță, fără niciun fel de alte probe, fără niciun fel de alte declarații, fără nimic, l-au condamnat. Fără să mai ceară niciun fel de declarații, nici nu a declarat, nici martorii, nici DNA nu a cerut nimic despre el și a fost condamnat. O să câștige la CEDO, dar degeaba mai câștigă la CEDO.(…) În 5-6 luni este acasă. Face contopirea și în 5-6 luni este acasă și gata,” a declarat Becali pentru Mediafax.

Fostul impresar Victor Becali, condamnat alături de Borcea în dosarul transferurilor, l-a vizitat pe acesta joi seara, când a aflat de sentință și a promis că-l va vizita și la închisoarea Rahova, unde a fost închis.

„Ca prieten îmi pare foarte rău, am fost la el și aseară, îmi pare rău,” a declarat Victor Becali. „Eu, din ce știu, nu era foarte implicat în povestea asta, ca dovadă că a fost și achitat în primă instanță. Cumpărase printr-un împuternicit niște lucruri pe care le-a și vândut înapoi, niște acțiuni, știu povestea asta… Dar nu ai ce să faci, este o hotărâre a instanței, nu ai ce face. Asta am făcut și eu. Asta a făcut și el.

Cum putea să fie când ești achitat în fond și primești 5 ani? Cum poți să fi decât dărâmat. Trebuie să îi nască soția, copiii… cum poți să fi într-o asemenea situație?… Eu am trecut prin astea și știu ce înseamnă. Nu vă doresc să treceți prin momentele astea, dar să stai atâția ani în procese cum a fost Dragomir… Să stai, om în vârstă, cu copii, nepoți, familie – că nu ești implicat doar tu, este și familia – și apoi a fost achitat. Foarte bine că a fost achitat, slavă Domnului, dar să stai cu chestia asta zi și noapte, nu pot să înțeleg cum se poate, Dumnezeu să înțeleagă!”

Fostul impresar a atras atenția că, spre deosebire de alții, Cristian Borcea nu a fugit din țară, ci s-a predat.

„O să merg la Cristi Borcea, este prietenul meu, eu nu pot să mă dezic de Borcea niciodată, este prietenul meu, este ca fratele meu și când o să pot, o să mă duc la el sau ce pot să fac pentru el. O să fiu aproape de el și de familia lui așa, ca prieten, că în rest nu are nevoie de nimic, are tot ce îi trebuie. Este o perioadă grea, la început este o perioadă destul de grea, dar asta este! Ce poți să faci? Nu am fugit, nu fugim, nu fuge. Nu toată lumea fuge sau se ascunde, s-a predat. Alții nu s-au predat, fug, stau și câștigă și procese, asta-i viața,” a mai spus Victor Becali.

Și fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir e convins că Borcea va fi eliberat destul de repede, prin contopirea sentinței cu cea executată în dosarul transferurilor.

„Cred că face o lună-două și o să-i dea drumul, că și-a făcut pedeapsa. Că se cumulează la Borcea. Mie îmi pare foarte rău, dar el și-a făcut pedeapsa, că asta se cumulează. Îmi pare foarte rău. E un lucru la care nu ai ce să faci. Te duci, îți faci pedeapsa și gata, ce să faci? O fi drept, nu o fi drept, te duci și îți faci pedeapsa și după aceea te duci și își cauți drepturile, că nu ai altă variantă. Nu am stat decât de două ori de vorbă cu el de când a ieșit și nu despre lucruri din astea. Sincer, îmi pare rău. Am crezut că a scăpat de necazuri. Acolo când ajungi, nu mai ești nimeni, ești un zero barat,” a spus Dragomir.

Joi seara, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție i-au condamnat joi seară pe inculpații din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanța, deciziile fiind definitive. Fostul primar al Constanței Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța Nicușor Constantinescu a fost condamnat la 5 ani de închisoare, fostul acționar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat și el la 5 ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoș Săvulescu, și el fost acționar la Dinamo, la 5 ani și șase luni de închisoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația