VIDEO | Cu soții morți pe frontul de luptă, VĂDUVELE rusoaice sunt consolate de Kremlin cu haine de blană: „Vă mulțumim din inimă!”

Publicat: 09/02/2023, 11:17
Actualizat: 09/02/2023, 11:18

Soarta unui militar rus ucis pe front valorează o haină de blană! Văduvele celor care și-au pierdut viața în Donețk au primit, drept compensație, o astfel de vestimentație.

Văduvele soldaților ruși care și-au pierdut viața în Donețk au primit cu bucurie blănuri de blană din partea autorităților ruse.

În ochii compatrioților lor, soldații ruși pot fi înlocuiți cu o haină de blană naturală, iar mai trist este faptul că soțiile celor plecați pe front acceptă cu zâmbetul pe buze această emblemă.

În videoclipul postat pe internet se poate vedea clar valoarea unei vieți a unui soldat rus, în ochii semenilor lor.

Astfel, rusoaicele au fost puse să se alinieze în fața unei camere de filmat pentru a-și exprima recunoștința pentru ajutor.

„Vă mulțumim din inimă”

„Am primit în mod neașteptat un astfel de ajutor astăzi. Suntem foarte recunoscătoare.

Familiile soldaților uciși s-au adunat aici. Cu adevărat, vă mulțumim din inimă!”, a spus o femeie, potrivit Pravda.

„Mulțumim mult, vă mulțumim tare mult!”, se aud pe fundal celelalte femei.

Hainele de blană ar fi fost furnizate de activiști ruși.

Totodată, presa ucraineană susține însă că ar fi fost furate din casele oamenilor care locuiau în orașele ocupate de trupele lui Vladimir Putin.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase