Un soldat rus s-a sinucis sub ochii mamei sale. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor

Un soldat rus s-a sinucis sub ochii mamei sale. Motivul pentru care și-a pus capăt zilelor
Sursă Foto - Ziare.com
Publicat: 26/01/2023, 22:04

Un soldat rus s-a aruncat de la etajul 10 sub ochii mamei sale. Tânărul a recurs la acest gest în momentul în care a aflat că se va întoarce pe frontul din Ucraina.

Presa internațională relatează decesul dramatic al unui soldat rus, Mihail Liubimov, care a ales să-și ia viața decât să se întoarcă pe frontul din Ucraina.

Mihai Liubimov avea doar 25 de ani când a decis că e mai bine să se sinucidă, decât să mai lupte

În vârstă de 25 de ani, Mihai Liubimov a fost văzut de mama sa, o femeie de serviciu în ministerul rus de externe, sărind de la fereastra apartamentului situat la etajul al zecelea, de la o înălțime de aproximativ 30 de metri, conform informațiilor survenite din Rusia.

A decis în momentul în care a aflat că se întoarce pe front

Soldatul rus a luat această decizie radicală în momentul în care a aflat că trebuie să se întoarcă în prima linie a războiului condus de Vladimir Putin.

Moartea lui Liubimov survine pe fondul unei creșteri a numărului de sinucideri, pe care autoritățile ruse încearcă însă să le mușamalizeze, potrivit Ziare.com.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase