Cum a reușit o tânără să slăbească jumătate din greutatea sa

Publicat: 21 03. 2013, 08:44
Actualizat: 03 09. 2019, 09:27

O tânără a reușit să slăbească mai mult de jumătate din greutatea ei, de la 140 de kilograme ajungând la 65 de kilograme, scrie Daily Mail.

Candice McCain (28 de ani), din Georgia, Statele Unite, avea 140 de kilograme, iar în copilărie era cunoscută drept „fata cea grasă și comică”.

După ce a urmat un program de exerciții fizice și o dietă echilibrată, Candice a ajuns la 65 de kilograme. În același timp, și soțul femeii a ținut dieta  și a reușit să slăbească 30 de kilograme.

Candice spune că în urmă cu cinci ani, când s-a căsătorit, rochia ei de mireasă avea dimensiunile unui cort. Ea plănuiește să se mai îmbrace din nou în rochia de mireasă pentru  a arăta mult mai bine.

Femeia spune că a fost mereu grasă. „Oamenii îmi spuneau mereu că e păcat de mine, pentru că aveam un chip drăguț”, a spus tânăra. Însă, după o consultație la medic, Candice a aflat că avea tensiunea ridicată din cauza grasimii. A început să facă sport și să mănânce sănătos, iar după un an de zile slăbise deja aproximativ 40 de kilograme. În următorul an a ajuns la 63 de kilograme.