Cum arată hoțul din buzunare, prins după ce o femeie care l-a fotografiat a pus imaginile pe internet. Sute de oameni au distribuit imaginea care a ajutat poliția

Publicat: 07/03/2018, 16:54

Imaginile postate pe o rețea de socializare de o craioveancă arată cum tânărul îi ia portofelul unei femei, apoi traversează strada George Enescu din Craiova, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce a femeia din Craiova a postat fotografiile pe Facebook, acestea au fost distribuite de sute de ori.

„Astăzi, am asistat neputincioasă de la geam la modul în care un hoț de buzurare a luat portofelul din geanta unei doamne, din mers, fără ca dânsa să simtă. În plină zi, pe un bulevard. Am reușit să-i fac doar poză, după ce a luat banii din portofel și a traversat liniștit strada”, a scris femeia pe facebook.

„În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Craiova, a fost identificat autorul faptei de furt săvârșită în ziua de 4 martie 2018, când oamenii legii s-au sesizat în urma unor fotografii postate pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras portofelul cu documente, carduri bancare și suma de 40 lei din geanta unei femei de 38 de ani, din Craiova, în timp ce aceasta se deplasa pe strada George Enescu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia.

El a adăugat că tânărul în vârstă de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj, urmând să fie prezentat magistraților craioveni cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase