• Publicat:
Știri

Cumpănașu, unchiul Alexandrei: Mă duc la STS pentru înregistrările apelurilor la 112. Familia va decide ce face cu CD-ul

Cumpănașu, unchiul Alexandrei: Mă duc la STS pentru înregistrările apelurilor la 112. Familia va decide ce face cu CD-ul
Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unchi al Alexandrei Măceșanu, a declarat că va merge la Serviciul de Telecomunicații Speciale pentru a solicita înregistrarea apelurilor la 112 ale minorei.

„E un nou început (demisia ministrului Moga – n.r.) de 6 zile încoace, e un nou început, corect. Să numească un alt ministru de Interne. Nu cred că m-ați auzit vreodată în aceste zile cerând demisia unui poltiician, nu mă amestec în campanie. Eu am vorbit tehnic, mă interesează ce să facă, să fie corecți, să comunice, să aibă abilități de a investiga, să fie oameni care cunosc Ministerul de Interne, trebuie să ai cunoștințe, la fel la parchet, la fel peste tot”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la sediul MAI.

Cumpănașu a precizat că va merge la Serviciul de Telecomunicații Speciale.

„Mă duc la STS, vă voi da înregistrările (apelurilor la 112 ale Alexandrei) după ce familia va decide ce face cu CD-ul. Este la latitudinea familiei dacă va da publicitatii înregistrările”, a mai spus Cumpănașu.

Tags:
Inchide