Dăncilă, huiduită de protestatari și în județul Gorj: „Hoților”, „Rușine” și „Demisia”. Reacția susținătorilor PSD – VIDEO

Redactor:
Loredana Ficiu
Viorica Dăncilă a fost huiduită, duminică, de mai multe persoane care purtau tricouri cu însemnele Alianței 2020 USR - PLUS, în timpul vizitei în orașul Novaci, județul Gorj, unde a participat la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte". Susținătorii PSD au încercat să acopere protestul, strigând „România, România" și aplaudând.

Premierul Viorica Dăncilă a fost așteptat de susținători la sosirea la Festivalul Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte”, din Novaci, județul Gorj, cu un buchet de trandafiri roșii și pâine cu sare.

După ce a vorbit cu oamenii și a făcut poze cu ei, Viorica Dăncilă a plecat, fără să facă declarații.

La plecare, câteva persoane, care purtau tricouri cu însemnele Alianței 2020 USR – PLUS au huiduit-o și au strigat „Hoților”, „Rușine” și „Demisia”. Pe tricouri era imprimat și mesajul „Fără hoție ajungem departe”.

Susținătorii PSD au încercat să acopere vocile protestatarilor, scandând „România, România” și aplaudând.

Viorica Dăncilă a fost însoțită la Novaci de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, și de ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

La Novaci, a fost prezent de altfel și Dragoș Pîslaru, fostul ministru al Muncii în guvernul Dacian Cioloș și actual candidat la alegerile europarlamentare din partea Alianței 2020 USR PLUS, care a transmis live pe Facebook evenimentul.

„Update Live din Novaci: Incredibil, dar adevărat!!! Dancila, Daea și Teodorovici au fugit. Au stat câteva minute între jandarmi in mulțime, după care au plecat. Nu mai vorbesc de la tribuna, nu mai îndruga minciuni, fug de aici din Novaci cu coada între picioare. Huiduiți de Novaceni, „aplaudați” cu frenezie de USR-PLUS. Halal curaj, halal politicieni. Nu mai au unde sa se ascundă de oameni. Iar Alianța 2020 USR PLUS este peste tot prin țară. Votați-ne pe 26 mai să începem să facem țara bine!”, a fost mesajul postat de Pîslaru, alături de transmisia live.

Festivalul Folcloric Păstoresc „Urcatul Oilor la Munte” este organizat de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local al Orașului Novaci și se află la a 52 – a ediție.

Tags:
Inchide