• Publicat:
Știri

Directorul Oracle România, Sorin Mîndruțescu, sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 euro

Directorul Oracle România, Sorin Mîndruțescu, sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 euro
Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, a fost plasat de procurorii DNA sub control judiciar pe cauțiune în valoare de 500.000 de euro, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că Sorin Mîndruțescu este sub control judiciar pe cauțiune, după ce a fost audiat de procurori. Cauțiunea stabilită este de 500.000 de euro.

Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, s-a prezentat, miercuri seară, la sediul DNA pentru audieri, după ce procurorii DNA au făcut percheziții la sediul companiei, într-un dosar care vizează suspiciuni de fapte de corupție în cadrul unor contracte.

„Compania Oracle nu este parte din acest dosar. Noi considerăm că este vorba – din datele care au fost puse la dispoziție – de o regretabilă neînțelegere și ,împreună cu avocații, vom încerca să aducem probele necesare pentru a încerca să rezolvăm aceast regretabilă neînțelegere”, a declarat Mîndruțescu, la ieșirea din sediul DNA.

Directorul general Oracle România, Sorin Mîndruțescu, a transmis anterior, prin intermediul avocaților că a răspuns tuturor solicitărilor procurorilor.

Tags:
Inchide