Dosarul BLACK CUBE, un etalon al STATULUI PARALEL. Daniel Dragomir, MESAJ CRIPTAT la o zi după revocarea lui Kovesi: HORO-GLADIATORUL e OK?

Dosarul BLACK CUBE, un etalon al STATULUI PARALEL. Daniel Dragomir, MESAJ CRIPTAT la o zi după revocarea lui Kovesi: HORO-GLADIATORUL e OK?
Publicat: 10/07/2018, 12:27
Actualizat: 25/03/2019, 20:37

„Horo-gladiatorul (Daniel Horodniceanu, procuror șef DIICOT n.r.) e ok? Nu întreb pentru mine. Întreb pentru copiii mei,”a scris pe Facebook, Daniel Dragomir. Se fac doi ani de când le-a luat, la ordinul stăpânei sale Kovesi, telefoanele, tabletele, laptop-urile, jocurile de PlayStation, CD-urile cu muzică și desene animate, cărțile și caietele de școală. Caută mesaje secrete? A găsit, după doi ani, în limbaj juridic…ciuciu. Mai mult, a inventat o nouă specie în dosarul BlackCube: denunțătorii-șobolani-secreți-acoperiți. Denunțători care spun ei că „au auzit în oraș”, dar „nu pot spune de la cine, pentru că sunt surse jurnalistice pe care nu le pot devoala”. Așa m-a arestat pe povești șobolănești, de frica lui Coldea și a lui Kovesi. A mai inventat și „înregistrarea care nu există„, „înregistrarea pe care nu se aude nimic” și „pixul care a dispărut„. Ca să scape de răspunderea penală și de pușcărie, vine vremea, când va spune tot viteazul Gladiator! Dosarul BlackCube este UN ETALON AL STATULUI PARALEL, acolo să vedeți „înțelegeri cu evrei”, cozile de topor din interior, acoperiții lui Coldea și trădarea României pentru numirea lui Kovesi!”

Fostul ofițer SRI este cercetat de DIICOT în „Black Cube”, dosar în care este suspectat că ar fi intermediat legătura între cei care voiausă afle informațiidespre Laura Codruța Kovesi și angajații firmei. El a acuzat că procuroriitergiverseazădosarul, în loc să îl trimită în judecată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase