EXCLUSIV | Scandal sângeros între doi membri ai comunității LGBTQ din București. Un bărbat i-a tăiat gâtul iubitului său din cauza unui joc sexual dur

EXCLUSIV | Scandal sângeros între doi membri ai comunității LGBTQ din București. Un bărbat i-a tăiat gâtul iubitului său din cauza unui joc sexual dur
Publicat: 28/10/2023, 08:00

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost arestat preventiv, pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat iubitul în urma unui scandal domestic. Acesta a luat un cuțit și i-a tăiat gâtul după ce nu a mai suportat jocurile sexuale extrem de dure la care era obligat să participe. Cu toate că a pierdut mult sânge, victima a fost salvată de echipa medicală a Serviciului de Ambulanță.  

Polițiștii bucureșteni ai Serviciului Omoruri au fost anunțați, la începutul săptămânii trecute, de cadrele medicale care care au intervenit la o adresă din Bulevardul Ghencea, că un bărbat în vârstă de 47 de ani a suferit o rană gravă la gât, cel mai probabil provocată cu un cuțit.

Încă de la început, anchetatorii au sesizat că cineva încercase să curețe dârele de sânge, iar atât victima, cât și prezumtivul autor evitau să spună ce s-a întâmplat cu adevărat. Câteva ore mai târziu, însă, polițiștii au reușit să reconstituie filmul complet al incidentului.

Surse judiciare au declarat, pentru Gândul, că Mihail M., în vârstă de 19 ani, a venit acum câteva luni, în București, după ce îl cunoscuse, prin intermediul unei aplicații matrimoniale destinate comunității LGBTQ, pe Florian D., în vârstă de 47 de ani.

Sursele citate au precizat că acest Florian îl adusese pe proaspătul său iubit în apartamentul pe care îl deține pe Bulevardul Ghencea. Ce nu știa tânărul venit din provincie era, însă, că Florian prefera sexul dur. Mult mai puternic, acesta îl imobiliza și îl supunea unor jocuri erotice cunoscute în limbajul de specialitate sub numele de „fisting”.

Tânărul a fost acuzat de tentativă de omor

La data de 23 octombrie, în jurul orei 01.30, băiatul de 19 ani l-a rugat pe concubinul său să nu-l mai chinuie. Acesta nici nu a vrut să audă, motiv pentru care cei doi s-au certat, iar la un moment dat, de frică, tâărul a luat un cuțit și l-a tăiat la gât pe Florian D.

Pentru că acesta a început să sângereze abundent, cei doi bărbați s-au speriat. Într-o primă fază, s-au gândit să nu spună nimănui, însă, până la urmă, rănitul a sunat la numărul de urgență 112 și a cerut ajutor.

În urma audierilor, tânărul în vârstă de 19 ani și-a recunoscut fapta, dar a povestit faptul că bărbatul l-ar fi transformat într-un adevărat sclav sexual. Acesta a fost acuzat de tentativă de omor, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București l-au prezentat instanței, care a decis arestarea lui pentru 30 de zile.

CITIȚI ȘI:

Crimă în comunitatea gay din București, rezolvată după mai bine de doi ani de anchetă. Ucigașul a fost identificat după ADN! (DETALII EXCLUSIVE)

EXCLUSIV | Familia studentei ucise de iubitul libian nu a primit despăgubiri, nici după 5 ani de la crimă. Cum a fentat instanța fiul fostului consul

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Euro falși în toată Europa. Banii care au fost falsificați: Nu trebuie să fii expert
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple