FC Botoșani a ratat șansa de a o întâlni pe Tottenham în Europa League, după ce a fost eliminată de macedonenii de la Shkendija cu un gol înscris în minutul 2

FC Botoșani a ratat șansa de a o întâlni pe Tottenham în Europa League, după ce a fost eliminată de macedonenii de la Shkendija cu un gol înscris în minutul 2
FC Botoșani a pierdut în fața macedonenilor de la Shkendija, scor 0-1 (FOTO: Prosport)
Publicat: 18/09/2020, 02:20
Actualizat: 18/09/2020, 02:21

FC Botoșani a pierdut în fața macedonenilor de la Shkendija, scor 0-1, în turul II preliminar al Europa League, golul fiind marcat de Ibraimi, în minutul 2, cu un lob perfect, care l-a păcălit pe portarul Pap.

În minutul 67 al întâlnirii de la Botoșani, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, după ce Alimi a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, dar FC Botoșani nu a reușit să înscrie în poarta macedonenilor, până la final.

Astfel, trupa lui Marius Croitoru a ratat calificarea în turul III preliminar al Europa League, unde ar fi putut întâlni echipa antrenată de către Jose Mourinho, Tottenham.

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Botoșani (FOTO: Prosport)

FC Botoșani a avut un penalty clar cu Shkendija, neacordat de arbitrul suedez

FC Botoșani ar fi trebuit să primească un penalty clar în duelul cu Shkendija, din turul al treilea preliminar din Europa League, scrie Prosport.

După ce Ibraimi a deschis scorul cu un lob spectaculos pentru formația din Macedonia, FC Botoșani a pus stăpânire de joc și a avut un penalty clar în minutul 25, care nu a fost însă acordat.

Atunci, Ashkovski, atacantul lui Marius Croitoru, a fost lovit clar în careu de Pavic, fundașul oaspeților. Reluările au demonstrat că FC Botoșani trebuia să primească lovitură de pedeapsă, dar arbitrul suedez Mohammed Al Hakim a uimit pe toată lumea, după ce a considerat că a fost fault în atac la duelul dintre Ashkovski și jucătorul oaspeților.

Marius Croitoru a rămas și el surprins de decizia luată de arbitrul suedez și a protestat la marginea terenului.

FOTO: Prosport

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase