Gafă făcută de polițiști din Cluj. Unui șofer i s-a făcut dosar penal pentru că ar fi fost prins cu permisul suspendat, deși avea actul la el

Publicat: 27 05. 2015, 18:49
Actualizat: 27 05. 2015, 21:46

Bărbatului îi fusese suspendat permnisul la Arad, în urma unui accident rutier, însă îl recuperase apoi de la Poliția Rutieră Cluj, unde semnase în registru, transmite Stiridecluj.ro. În ciuda faptului că avea actul la el, polițiștii i-au deschis șoferului dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu permisul suspendat. Probabil, din cauza unei erori, modificarea nu s-a făcut în sistem. 

„După ce au consultat actele, polițiștii mi-au adus la cunoștință că am permisul suspendat, deși permisul mi-a fost restituit de Poliția Rutieră în urmă cu puțin timp. Mi s-a adus la cunoștință că pentru conducerea autovehiculului cu permisul suspendat se va întocmi dosar penal. Chiar dacă i-am explicat agentului de poliție că am avut permisul suspendat de către Poliția Rutieră Arad, dar după terminarea perioadei am mers la Poliția Rutieră Cluj și am ridicat permisul de conducere semnând în registrul de acolo”, a spus șoferul.

Bărbatul are nevoie să fie lăsat să conducă deoarece s-a angajat recent ca șofer la o firmă, după o perioadă în care a fost șomer.