Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate

Horoscop săptămânal, 21-27 septembrie 2020. „Balanțele” pot ieși din parteneriate
FOTO - Pixabay.com
Publicat: 18/09/2020, 23:19
Actualizat: 18/09/2020, 23:29

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 septembrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 21 – 27 septembrie 2020 se remarcă prin intrarea Soarelui în zodia Balanță, moment care coincide cu echinocțiul de toamnă, și care activează puternic energia acestui semn.

Ne vom dori să găsim echilibrul în relațiile cu cei din jur, însă, oricât de mult am vrea să vedem doar parte frumoasă a lucrurilor nu prea vom reuși.

Mercur, planeta comunicării, se va afla în Balanță până pe 27 septembrie și va face aspecte tensionate pe cer, iar noi vom resimți contextul din plin.

Va trebui să dăm dovadă de răbdare, înțelepciune, să nu luăm decizii pripite, să nu acționăm impulsiv și să evităm pe cât putem să intrăm în conflicte cu ceilalți. Înfruntările de acum pot aduce rupturi de relații, indiferent că sunt personale sau profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Trebuie să apelezi la toată înțelepciunea Universului săptămâna aceasta dacă vrei să nu rupi definitiv o relație. Tensiunile în cuplu vor fi mari, mai ales că Marte, guvernatorul tău, aflat în retrogradare în zodia ta, va fi în aspecte grele cu Mercur din casa relațiilor. Apar neînțelegeri majore care pot conduce la acțiuni pripite.

Carieră

Poți simți că planurile tale profesionale stagnează, nu reușești să faci ceea ce ți-ai propus și pot apărea frustrări majore. Ai mare grijă la dialogurile cu superiorii și încearcă să integrezi autoritatea acestora cât mai constructib în viața ta. Se pot încheia colaborări și parteneriate.

Bani

Nu este deloc o perioadă favorabilă negocierilor, însă dacă ești în această ipostază, încearcă cel puțin să nu semnezi fără a citi de trei ori contractul. .

Sănătate

Încearcă să te relaxezi mai mult și să te odihnești pentru că ai tendința de suprasolicitare. Este o săptămână în care nivelul de stres este la cote maxime și dacă ai putea pleca într-o vacanță în care să uiți de tot sau să-ți închizi telefoanele și internetul, ai fi cea mai fericită.

Horoscop săptămânal Taur: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

În cuplu pot apărea tensiuni majore din cauza cuvintelor aruncate la nervi sau a unui raționament ciudat pe care-l are partenerul sau pe care, cel puțin, așa îl percepi tu. Posibil ca o serie de secrete să iasă la suprafață, să fie răscolit trecutul și foști parteneri să revină în viața ta.

Carieră

La locul de muncă apar nemulțumiri, neînțelegeri, tensiuni cu colegii și va trebui să dai dovadă de mult calm pentru a nu declanșa o furtună. Pe de o parte simți că nu poți evolua, iar pe de altă parte ți se cere răbdare pentru asta, integrarea unor noi principii profesionale, schimbarea unor mentalități.

Bani

Este foarte probabil să ai parte de negocieri salariale săptămâna aceasta, iar ceea ce trebuie să faci este să nu te grăbești în semnarea contractelor, ci să le citești de două ori înainte și să spui ceea ce ți se pare în neregulă pentru că sunt șanse de rezolvare. S-ar putea să cheltui mai mult decât de obicei dacă ieși din casă.

Sănătate

Îți canalizezi foarte mult energia către sectorul acesta și faci tot ce-ți stă în putință pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Poți începe prin schimbarea mentalității și echilibrarea stilului de viață. Ai mare grijă la gândurile tale, la nervi, la stres pentru că te pot epuiza. Detașează-te prin scurte plimbări, excursii.

Horoscop săptămânal Gemeni: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Se întrevăd conflicte sentimentale, mai ales din cauza prietenilor care te acaparează sau ca urmare a lipsei de organizare a timpului astfel încât persoana iubită să se bucure de compania ta. Chiar și cu cei din anturaj pot lua naștere contradicții și poți încheia unele relații de prietenie. Săptămâna aceasta trebuie să dai dovadă de multă răbdare și rezistență psihică.

Carieră

Unele proiecte pe care le ai suferă întârzieri și amânări sau pur și simpli veștile pe care le primești din această direcție nu vor fi deloc pe placul tău. Nu te grăbi să acționezi, ci reevaluează-ți strategia de acțiune, de promovare.

Bani

Vei fi forțat de contexte, evenimente și situații să-ți rezolvi niște situații ce țin de credite, de acte, relația cu băncile. Unii nativi vor trebui să rezolve o situație legată de un partaj, litigiu, bun de patrimoniu, pensie, alocație.

Sănătate

Simți că nu mai ai timp liber pentru tine și pasiunile tale, pentru relaxare și nu este exclus să trebuiască să renunți momentan la un hobby. Dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, este foarte tensionat în această săptămână, ar trebui să faci tot posibilul să te odihnești mai mult.

Horoscop săptămânal Rac: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Este o săptămână în care nu vei reuși să ajungi la un acord cu familia și te vei certa la fiecare pas dacă nu lași de la tine și nu dai dovadă de mai multă îngăduință. De asemenea, de răbdare trebuie să dai dovadă și în relația cu partenerul de viață. Posibil să fie vorba de un conflict legat de autoritate și impunerea unor situații în cuplu.

Carieră

Relațiile profesionale sunt extrem de tensionate și atenționarea în acest sens este majoră pentru că se pot încheia colaborări, asocieri și parteneriate de afaceri. Mare atenție la acțiunile pe care le faci pentru a-ți atinge obiectivele. Nu te grăbi și nu te impune cu agresivitate.

Bani

Va fi vorba de o perioadă bună pentru a clarifica unele contexte financiare ce țin de cheltuielile în casă. Posibil ca unii nativi să cheltuie mai mult în această săptămână pentru locuință, poate chiar pentru a repara ceva ce au tot amânat.

Sănătate

Stresul și tensiunile psihice, gândurile necontenite care-ți apar în mod agresiv în minte te pot seca de vlagă dacă nu reușești să restabilești armonia interioară. Cel mai bine ar fi să pleci într-o vizită în locurile copilăriei, să încerci să te conectezi la ceva din trecutul tău care ți-a dat putere să depășești un anumit moment pentru că astfel îți vei recâștiga încrederea în sine.

Horoscop săptămânal Leu: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Cu Mercur poziționat pe casa comunicării și tensionat de aspectele cu celelalte planete, nu prea te poți aștepta la liniște în relațiile cu cei din jur, iar partenerul de viață nu face excepție. Încearcă să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu-ți impui cu agresivitate principiile tale în fața celorlalți.

Carieră

La locul de muncă vin sarcini și responsabilități care nu doar că te stresează și te obosesc, dar te fac și să fii foarte vocală. Dacă-ți dorești evoluție profesională, cel mai bine ar fi să preiei frâiele și să te apuci de treabă. Folosește-te de o diplomă obținută, de un atestat pentru a progresa profesional.

Bani

S-ar putea să nu fii prea încântată de niște negocieri salariale sau despre dialoguri care au la bază un comision primit din munca depusă, însă nu te teme să-ți ceri drepturile pe care consideri că le meriți. Soarele, guvernatorul tău, te susține în această direcție.

Sănătate

Veștile legate de sănătate se poate să nu fie dintre cele mai bune, însă ține cont că responsabilitatea față de acest domeniu este cel mai bun tratament. Lucrează la îmbunătățirea stilului de viață, mergi  la o consiliere psihologică dacă te simți depășită de o situație și nu te teme să dedici mai mult timp spiritualității, schimbării unor principii după care ai funcționat până acum.

Horoscop săptămânal Fecioară: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

În cuplu pot să apară discuții tensionate care pleacă de la bani, mai ales în cazul nativilor care au cheltuielile la comun cu partenerul. Pe de altă parte, va trebuie să devii responsabilă vizavi de o poveste de iubire dacă vrei ca aceasta să funcționeze. Pune-te în valoare mai mult și fii deschisă la noi experiențe pasionale.

Carieră

Planurile tale legate de sectprul profesional pot fi date puțin peste cap sau veștile primite în acest sens nu-și plac. Posibil ca ideile tale sau abilitățile, talentele, pe care le pui la dispoziție să nu fie luate în calcul de superiori, dar ai răbdare și nu deveni nici critică și nici nu face reproșuri..

Bani

Mercur, guvernatorul tău, aflat în aspecte tensionate pe casa financiară spune că nu vei reuși să obții ceea ce-ți dorești din negocieri și acțiunile tale în acest sens ar putea fi pripite. Preocupă-te înainte de toate de rezolvarea unor situații ce țin de credite, bănci, moșteniri și evită să faci investiții și cheltuieli în această săptămână.

Sănătate

Soarele îți părăsește zodia în această săptămână și este posibil ca în prima parte a perioadei analizate să te simți mai fără vlagă. Totodată, va fi o perioadă în care vei simți că nu mai ai timp liber și pentru tine, pentru relaxare și pentru activitățile care-ți fac plăcere și te delectează, și asta îți poate aduce frustrări și nemulțumiri.

Horoscop săptămânal Balanță: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Este una dintre cele mai tensionate perioade din acest an pentru tine și ar trebui să fii foarte conștientă de acest context astfel încât să eviți tensiunile cu cei din jur, în special cu familia și cu partenerul de viață. Ține cont că certurile de acum pot încheia relații, char și de lungă durată, pot conduce inclusiv la divorț.

Carieră

Relațiile profesionale sunt încordate și va trebui să dai dovadă de multă diplomație în dialogurile cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii. Posibil ca neînțelegerile să încheie asocieri și contracte de prestări servicii, de drepturi de autor.

Bani

De diplomație va trebui să dai dovadă și în negocierile pe care le faci, mai ales că Marte, guvernatorul casei financiare, este tensionat de Mercur, planeta negocierilor, aflată în zodia ta. Dincolo de faptul că vor fi nemulțumiri financiare, este posibil să faci și investiții proaste din cauza faptului că te grăbești sau să faci calcule greșite pentru că nu ești atentă.

Sănătate

Soarele va intra în zodia ta și vei resimți din plin energia sa binefăcătoare. Te vei simți mai plină de viață, mai încrezătoare, mai puternică și mai intersată să-ți îmbunătățești viața.

Horoscop săptămânal Scorpion: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Marte, guvernatorul tău secundar, și Pluton, guvernatorul tău principal, sunt tensionate de Mercur, planeta comunicării, așa că va trebui să depui un real efort pentru a nu intra în conflicte cu persoana iubită. Este posibil ca secrete, situații din trecut ascunse să iasă la suprafață și să creeze noi tensiuni.

Carieră

La locul de muncă te cerți cu colegii și nu pare să-ți convină nimic din ce ți se propune să faci, mai ales dacă vine sub formă de ordin. Încearcă să-ți reevaluezi atitudine față de muncă, acțiunile profesionare și să dai dovadă de mai multă răbdare.

Bani

Ocupă-te săptămâna aceasta să rezolvi situații mai vechi care țin de acte, hârtii și documente sau de credite, de relația cu băncile, de impozite și facturi pentru că s-ar putea să te trezești că ai restanțe. De asemenea, posibil să te implici în activități care vizează o moștenire, un litigiu. Ai mai multă grijă la negocieri pentru că poți fi destul de confuză.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi delicată și asta din cauza stresului la care ești supus în acaestă săptămână. Încearcă să nu stai peste program la muncă și să te odihnești mai mult. De asemenea, fii mai atentă la trafic mai calmă la deplasările pe care le faci.

Horoscop săptămânal Săgetător: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Relațiile sentimentale sunt încercae acum și se pot spune lucruri dureroase, mult prea directe, care pot răni. Pe de altă parte, sunt posibile tensiuni și în grupul de prieteni, discuții în contradictoriu, nemulțumiri, reproșuri, mai ales dacă nu le acorzi timp suficient celor dragi.

Carieră

Proiectele personale pot stagna și asta se poate întâmpla din cauza unor lipsuri financiare sau unor persoane care au promis că te ajută și acum te-au lăsat baltă. Dacă ești implicat alături de alții în proiecte se poate ajunge pțnă la ruperea colaborării.

Bani

Negocierile nu vor fi un punct forte al acestei săptămâni și marea tenționare vine din sectorul financiar. Evită cheltuielile impulsive, investițiile, speculațiile și tranzacțiile riscante. Totodată, stai departe de jocurile de noroc. Poți pierde bani.

Sănătate

Marte, guvernatorul casei sănătății, este destul de tensionat de aspectele astrologice și ar trebui să iei în seamă contextul și să nu te suprasoliciți. Odihnește-te mai mult, relaxează-te și dedică-te unor pasiuni pe care le ai și ia în calcul că nu vei avea prea mult timp liber, deci va trebui să te forțezi să-l ai.

Horoscop săptămânal Capricorn: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Atât Saturn, guvernatorul tău, cât și Pluto, ambele retrograde în zodia ta, sunt tensionate în această săptămână de Marte și Mercur, deci nu te aștepta să fii zen în relațiile cu cei din jur. În familie poți da naștere unor adevărate războaie dacă ți se impune ceva. Va trebui să lupți cu tine, să fii răbdătoare, înțeleaptă și tolerantă pentru a răzbi cu bine. Ai grijă la cuvintele tăioase pe care le adresezi. Nu face reproșuri și nici nu lua decizii sub impulsul momentului.

Carieră

Din punct de vedere profesional este o săptămână dificilă. Cineva te poate critica, poate să-ți taie elanul, iar obiectivele tale pot părea imposibil de atins. Fii diplomată în relațiile cu superiorii chiar dacă te deranjează cuvintele acestora și fii perseverentă în atingerea scopurilor.

Bani

Fii foarte atentă la contractele cu străinătatea sau la negocierile cu persoane de altă naționalitate. Oricum, financiar trebuie să fii atentă la fiecare pas pentru a nu pierde bani.

Sănătate

Posibil să afli vești neplăcute despre starea de sănătate a cuiva din familie sau poate o rudă îți solicită ajutorul într-o chestiune ce vizează sănătatea.

Horoscop săptămânal Vărsător: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Este foarte probabil să se discute în cuplu subiecte sensibile, poate chiar din trecut sau despre trecut, care să aducă unele dezamăgiri, nemulțumiri și conflicte. Tu vei aveai tendința de a crede că deții adevărul absolut și că doar ceea ce spui tu contează, iar asta îți poate afecta nu doar relația de cuplu, ci și relațiile cu cei din jur. Unii nativi pot fi căutați de foști parteneri.

Carieră

Va fi aproape imposibil să ajungi la un numitor comun cu superiorii în această săptămână și de aceea ar trebui să încercă să abordezi din alt unghi o situație profesională. Posibil ca multe dintre principiile tale să nu fie pe placul șefilor.

Bani

Preocupă-te de rezolvarea unor acte, documnete ce au legătură cu o plecare în străinătate sau care vizează o situație din străinătate. Poți vinde un bun material în această săptămână.

Sănătate

Fii mai responsabilă vizavi de niște simptome care apar și nu crede că totul se tratează de la sine. De asemenea, dă dovadă de mai multă prudență în deplasări și călătorii. Pot apărea neplăceri la drum și, în plus, nu călca pedala de accelerație.

Horoscop săptămânal Pești: 21 – 27 septembrie 2020

Dragoste

Săptămâna aceasa va crește foarte mult interesul față de viața intimă și poți trăi experiențe romantice, aventuri, momente pasionale intense. În relațiile de prietenie pot apărea unele neînțelegeri și chiar blocaje în planurile făcute cu cei din anturaj.

Carieră

Un proiect personal în care ești implicat poate fi mai greu de pus în funcțiune acum sau pot lipsi resursele financiare necesare pentru a-l demara sau poate un investitor întârzie cu susținerea sau o plată nu se face la timp.

Bani

Nu te grăbi în acțiunile financiare, în negocieri, în investiții, ci mai bine reevaluează dacă merită implicarea. Totodată, evită să dai bani cu împrumjut în această săptămână. Partea cu plus este că te poți ocupa de niște acte pentru un credit sau de plata unor facturi, de rezolvarea unei situații la bancă.

Sănătate

Ai parte de o săptămână bună la capitolul sănătate. Te dedici mai mult îmbunătățirii stilului de viață și reușești să te odihnești.

Horoscop săptămânal 14 – 20 septembrie 2020. Săgetătorii trebuie să aibă grijă la investiții

Astrologul Mădălina Manole prezintă și horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 septembrie 2020, pentru toate zodiile.

Săptămâna 14 – 20 septembrie 2020 se remarcă prin fenomenul de Lună Nouă care se petrece în zodia Fecioară și care vine cu șanse și oportunități profesionale, dar și cu ocazia îmbunătățirii stilului de viață, a stării de sănătate.

În continuare, contextul astrologic general este tensionat, iar în această săptămână vom fi mai vocali ca de obicei, însă și starea de confuzie, de nehotărâre va pluti în aer, motiv pentru care deciziile majore ar trebui evitate. Recomandare suplimentară: atenție mai mare în deplasări și călătorii.

Zodiacul chinezesc, până pe 20 septembrie 2020. „Bivolii” ar trebui să fie atenți la impulsivitate

Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 14 – 20 septembrie 2020. Din 25 ianuarie 2020, Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Află ce îți rezervă astrele zodiacului chinezesc, în săptămâna 14 – 20 septembrie!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului