Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2022. Fecioarele pot fi mai conflictuale

Publicat: 22/01/2022, 06:00
Actualizat: 22/01/2022, 10:40

Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna continuă și astăzi tranzitul prin Fecioară și de această dată formează o opoziție cu Neptun din zodia Pești. Astfel, s-ar putea să fim mai confuzi, să ne amăgim singuri sau să avem parte de deziluzii. De preferat ar fi să nu luăm decizii importante.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Va trebui să-ți administrezi cât mai bine stresul astăzi pentru că se anunță o zi cu multe activități. Nu este exclus să te înhami la fel și fel de activități grele și să-ți iei mai multe responsabilități decât poți duce. Odihnește-te mai mult, mai ales că poți resimți o oboseală acumulată.

Horoscop zilnic Taur

Luna îți traversează sectorul iubirii, însă pe cât de mare este nevoia de afectivitate, pe atât de puțin simți să o exprimi astăzi, mai ales dacă nu ai o relație așa cum ți-ai dori. Unii nativi vor dori să-și dedice timpul liber hobby-urilor pe care le au și persoanei iubite, poate copiilor. Nu uita nici de promisiunile făcute prietenilor.

Horoscop zilnic Gemeni

Relațiile cu familia sunt destul de încordate așa că ai face bine ca astăzi să eviți toate acele teme de dialog care știi că dau naștere tensiunilor. Te poți ocupa de curățenie, de reparații în casă, de ceva ce ai tot amânat.

Horoscop zilnic Rac

Azi ai o plăcere deosebită de a te contrazice și de aici și până la o ceartă mai serioasă nu este decât un pas. În plus, poți spune cuvinte care nu ar trebui spuse și poți face gafe de comunicare. Pe de altă parte, dacă nu știi ceva, nu te sfii să întrebi, să ceri păreri avizate.

Horoscop zilnic Leu

Ai grijă la acțiunile financiare, chiar dacă faci o banală plată, pentru că din neatenție poți greși sau poți pierde bani. În plus, s-ar putea ca cineva să încerce să te păcălească, așa că evită speculațiile financiare pe cât posibil.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna își traversează zodia astăzi și te încarcă cu energie, vitalitate, dar și mai multă responsabilitate și simți practic. Totuși, ține cont că sunt situații care ți se par neclare și s-ar putea să te cerți cu partenerul fără ca acesta să aibă vreo vină. Evită să faci reproșuri celor din jur! Unii nativi își ridică semne de întrebare cu privire la relația în care se află.

Horoscop zilnic Balanță

Starea de sănătate îți poate ridica unele probleme și ar trebui să iei atitudine. Odihnește-te mai mult, relaxează-te și începe să cauți remedii la afecțiunile tale. O recomandare suplimentară ar fi masajul de relaxare sau baia fierbinte. Încearcă să-ți liniștești și mintea.

Horoscop zilnic Scorpion

Relațiile de prietenie devin un punct important al zilei și vei căuta să petreci cât mai mult timp cu cei din anturaj. Cu toate astea, ești destul de confuz în privința programului, mai ales dacă ai lăsat anumite proiecte neterminate. Nu uita că este weekend și ai nevoie de relaxare.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea ca astăzi să fii pus în fața unei situații care îți cere să iei atitudine, să te afirmi. Va trebui să dai dovadă de multă maturitate, chiar experiență, simț practic și mai ales răbdare. Mai multă grijă la imagine și la expunerile publice. Pot face gafe greu de trecut cu vederea.

Horoscop zilnic Capricorn

O serie de principii încep să se cearnă în mintea ta și s-ar putea să începi să-ți conturezi noi viziuni despre o situație. Grijă la ce gândești că poate fi și ultă confuzie la mijloc. Unii nativi se pot lupta în zadar pentru un adevăr sau pentru a demonstra că au dreptate.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi ai grijă la cheltuieli și la acțiunile financiare pe care le întreprinzi legate de bani, bunuri materiale pentru că au o mare doză de confuzie. Unii nativi au tendința de activa niște temeri și de a cădea pradă unor vicii și dependențe.

Horoscop zilnic Pești

Luna traversează casa relațiilor și azi ai putea avea șansa de a lămuri o situație de cuplu, însă ai grijă la tendința de a fi superficial sau confuz. Unii nativi pot fi mai nesiguri pe sentimentele lor sau nu știu exact ce-și doresc de la relația în care se află.