Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. „Scorpionii” se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020. „Scorpionii” se pot îndrăgosti
Foto: Pixabay
Publicat: 11/10/2020, 07:17
Actualizat: 11/10/2020, 07:22

Horoscopul zilei de 11 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

O zi destul de impactantă se anunță astăzi, dat fiind că Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Fecioară face aspecte de susținere cu Uranus, planeta surprizelor, retrograd în zodia Taur. Putem avea parte de situații neașteptate în dragoste, ciudate poate, dar al căror impact se va dovedi benefic, acum sau mai târziu.

Totodată, trebuie să lăsăm orgoliul deoparte și să evităm excesele, context pe care ni-l cere cuadratura tensionată dintre Soarele din zodia Balanță și Jupiter, Marele Benefic, din zodia Capricorn.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 11 octombrie 2020

Dragoste

Îți dorești foarte mult să te vindeci, să depășești un context sentimental, să cicatrizezi răni emoționale. Ziua de astăzi îți este foarte favorabilă pentru acest context. Cu toate că nevoia de iubire este mare, în cuplu intervin orgolii și impulsuri de autoritate și trebuie evitate excesele pentru ca lucrurile să funcționeze pașnic.

Carieră

Posibile tensiuni cu colaboratorii și asociații și ar fi de preferat să-ți controlezi unele excese de furie sau de control.

Bani

Poți avea parte de niște surprize plăcute și neașteptate care vizează un context financiar, cel mai probabil legat de muncă, însă aspectul se poate continua și luni. Posibile discuții financiare cu colegii sau mici beneficii materiale care vin pe fondul locului de muncă sau în urma muncii depuse.

Sănătate

Este o zi bună din punct de vedere al sănătății. Te poți simți mai odihnită și mult mai încrezătoare în forțele tale.

Horoscop zilnic Taur – 11 octombrie 2020

Dragoste

În plan sentimental se anunță surprize plăcute, evenimente neașteptate care te iau prin surprindere și pe care, dacă nu le înțelegi acum, le vei înțelege ulterior. Au rostul de a corecta ceva din trecut. Poți vindeca ceva emoțional din trecut, legat de copilărie, de o amintire care te-a bântuit până acum, poate chiar de o fostă relație.

Carieră

Te poți simți copleșită de muncă sau de un context profesional care se anunță suprasolicitant. Unii nativi pot avea tensiuni cu colegii ca urmare a principiilor diferite.

Bani

În afară de gândurile tale, de grijile tale financiare, nu se întrevăd probleme. Pentru a rezolva aceste temeri și confuzii, încearscă să-ți faci un plan, o reanaliză a contextului, a surselor de venit.

Sănătate

Se întrevăd posibile probleme de sănătate cauzate de suprasolicitare, în special psihică, nervoasă. Sfatul meu este să te odihnești cât mai mult pentru a nu lăsa oboseala să-ți afecteze vitalitatea.

Horoscop zilnic Gemeni – 11 octombrie 2020

Dragoste

O zi bună pentru destăinuri, pentru a sta la povești cu prietenii, pentru exprimarea emoțiilor, pentru împăcări cu cineva din anturaj. Cineva îți poate dezvălui sentimentele pe care ți le poartă. Atenție la tendința de infidelitate, de a da curs unei pasiuni ascunse, unei idile. În familie poți avea parte de surprinze, de evenimente neașteptate posibil chiar legate de cămin.

Carieră

Ai partede susținere în cazu în care ești implicată într-un proiect personal sau de grup. Poate chiar cineva din grupul de cunoștințe te ajută sau o persoană importantă.

Bani

Te gândești să renegociezi, să rediscuți niște aspecte financiare și chiar dacă modul tău de a comunica și rațiunea sunt de partea ta, s-ar putea ca nemulțumirile financiare să persiste. Evită să faci excese.

Sănătate

Îți faci niște griji cu privire la sănătate, poate aștepți rezultatele unor analize, însă nu ai de ce să te temi. Nu va fi vorba de nimic grav sau ce a fost grav a trecut.

Horoscop zilnic Rac – 11 octombrie 2020

Dragoste

Viața socială prinde elan și poți avea parte de surprize din partea prietenilor, poate vești care să te ia pe nepregătite. În cazul unor nativi nu este exclus ca cineva din anturaj să le declare iubirea, să le facă un compliment. Atenție la tensiunile în familie, mai ales din cauza partenerului, soțului/soției. Lasă orgoliul deoparte.

Carieră

Același orgoliu poate fi nefast în discuțiile cu un partener de afaceri, colaborator sau asociat. Nu duce lucrurile la extrem. Poți avea parte de o surpriză plăcută dacă ești implicată într-un proiect de grup, în acțiuni umanitare.

Bani

Îți refaci niște calcule financiare, reanalizezi niște cheltuieli și chiar dacă te simți încorsetată pe moment s-ar părea că vin contexte mult mai favorabile și vin din zona profesională. Acțiunile tale vor începe să dea roade.

Sănătate

Starea de sănătate se menține în echilibru atâta timp cât nu faci excese. Vei dadovadă de o mai mare încredere în forțele tale și îți vei îmbunătăți imaginea în fața celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – 11 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi zodia și-ți aduce multe conștientizări, multă nevoie de spiritualitate, de evoluție personală. Dedică-te vindecării și dezvoltării tale și vei avea doar de câștigat.

Carieră

Posibile tensiuni cu colegii, în special în cazul celor care lucrează. Ești foarte mândră de tine, orgolioasă și vrei să crezi că deții adevărul absolut, dar și controlul asupra tuturor. Ai șansa să-ți atingi niște obiective, însă schimbă atitudinea și caută pacea și echilibrul.

Bani

Ai parte de niște beneficii materiale neașteptate, mici câștiguri, o primă, un bonus, un cadou. O perioadă bună pentru recunoașterea meritelor profesionale.

Sănătate

Ai tendința de a exagera pentru a te simți bine, de a te deda deprinderilor rele. Evită excesele, indiferent de forma acestora, mai ales dacă este vorba de un viciu.

Horoscop zilnic Fecioară – 11 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de surprize în viața personală și sentimentală, evenimente, contexte neașteptate, plăcute și poate inițial neînțelese, dar cu impact benefic în timp. Încearcă să nu fii orgolioasă și să duci lucrurile la extrem în relațiile proaspete, abia începute. Sunt foarte bine susținuți nativii care au relații la distanță sau cu persoane de altă naționalitate. Posibil ca cei singuri să aibă parte de o idilă, pasiune ascunsă, aventură.

Carieră

Poți auzi niște vești neașteptate legate de un context profesional. Ceva te poate lua prin surprindere, însă nu te grăbi să te agiți până nu ai cel puțin un răspuns oficial.

Bani

Este nevoie de mai multă prudență financiară, fie că este vorba de cheltuieli, fie de administrarea unui buget, mai ales de administrarea veniturilor comune cu partenerul de viață. Poți fi nevoită să apelezi la niște economii.

Sănătate

Starea de sănătate este bună, cu șanse mari de a vindeca un context toxic, poate de a renunța la un viciu sau poate de a spune un adevăr și a te elibera.

Horoscop zilnic Balanță – 11 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la gestionarea emoțiilor pentru că ai tendința de a duce la extrem niște trăiri interioare, de a le amplifica și de aici poți intra în conflict cu cei dragi. Lasă trecutul să se așeze și să se vindece. O zi foarte bună în plan sentimental. Declară-ți sentimentele cu curaj. Nativii pot avea parte de momente plcăute, de împăcare cu prietenii. Pasiuni ascunse, tendinșă către idile și aventuri. Un fost partener poate reveni.

Carieră

Un partener de afaceri, colaborator, asociat te poate ajuta cu un proiect, cu promovarea acestuia sau, în cazul altor nativi, poate fi vorba de o rezolvare favorabilă a unei situații contractuale.

Bani

Aspectele financiare sunt foarte bune, dar și neașteptate. Pregătește-te de surprize, poate chiar cadouri, preluarea unor drepturi materiale, financiare, patrimoniale.

Sănătate

Starea de sănătate trebuie supravegheată îndeaproape pentru că ai tendința de a fce excese. Cu toate că primești ajutor și susținere să vindeci și să depășești orice provocare, de preferat ar fi să nu exagerezi în nicio privință.

Horoscop zilnic Scorpion – 11 octombrie 2020

Dragoste

Se anunță surprize în plan relațional, în cuplu, unele cu impact neînțeles pe moment, dar benefic pe viitor, și nu este exclus ca unii nativii singuri să se îndrăgostească brusc de cineva din anturaj sau să cunoască pe cineva care să le incite simțurile prin intermediul prietenilor. Viața socială se activează.

Carieră

O zi foarte bună în plan profesional. Nativii se pot împăca cu un coleg, pot rezolva o frustrare legată de locul de muncă, mai ales că nevoia de afirmare este mare și sunt susținuți să iasă la rampă, să se facă văzuți. O perioadă a rezolvărilor legate de carieră șia psirații profesionale.

Bani

De evitat excesele financiare, cheltuielile, investițiile majore. Este o perioadă care poate aduce și pierderi financiare în cazul nativilor neatenți.

Sănătate

Starea de sănătate poate fi fragilă și te poți simți lipsită de vitalitate, de energie, de aceea este de preferat să te odihnești cât mai mult.

Horoscop zilnic Săgetător – 11 octombrie 2020

Dragoste

Este o zi foarte bună pentru conștientizări sentmentale, legate de viața ta amoroasă, legate de o relație. Ai marea șansă să vindeci o rană emoțională, să depășești o decepție, o dezamăgire.

Carieră

În plan profesional se anunță surprize, vești neașteptate și sunt susținuți nativii care vor să-și schimbe funcția, să facă progrese în carieră.

Bani

Un proiect în care ești implicată s-ar putea să-ți aducă tensiuni și probleme. Să fie nevoie să investești mai mulți bani de ct de așteptai. Totodată, evită pe cât posibil excesele financiare și cheltuielile majore, dar și să împrumuți bani prietenilor.

Sănătate

Ai tendința de a face excese pe o parte, iar pe de altă parte te macină grijile legate de starea de sănătate, mai ales în cazul nativilor care se expun prin intermediul locului de muncă sau care muncesc foarte mult, de exemplu au joburi suplimentare.

Horoscop zilnic Capricorn – 11 octombrie 2020

Dragoste

Se întrevăd surprize în plan sentimental. Declarații de dragoste, momente impactante, benefice pentru povestea de iubire pe care o trăiești. Nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de persoane cu care au în comun spiritualitatea sau care să fie de altă naționalitate. De asemenea, întoarcerea unui partener aflat la distanță poate fi surpriza unora. Pasiunea este la cote înalte.

Carieră

Ai mai multă grijă la relația pe care o ai cu cutoritățile. Tendința de a face excese este mare, dar și tendința de a-ți impune autoritatea, mai ales dacă deții o funcție.

Bani

Ai șansa să-ți împlinești, rezolvi niște contexte financiare care vizează bani sau bunuri materiale. Poate fi vorba de sprijin primit de la familie, de la partener. Totodată, ține cont că este o zi bună să te detașezi de atașamente financiare, mai ales patrimoniale.

Sănătate

Problema ta pot fi excesele acum, iar orice exces îți poate accentua o problemă de sănătate pe care o ai, mai ales legată de piele, păr, oase.

Horoscop zilnic Vărsător – 11 octombrie 2020

Dragoste

O zi foarte bună în dragoste în care reușești să te înțelegi și racordezi la partener. Comunicarea este un atu și vă leagă foarte mult emoțiile. De fapt, astăzi îți și poți exprima foarte bine emoțiile, cu curaj, aplomb.

Carieră

Cei care muncesc astăzi sunt foarte efcienți și dau dovadă de multă răbdare, deși nu este un atu al momentului. Comunicare bună cu colegii.

Bani

Se întrevăd beneficii materiale care vin în mod neașteptat prin intermediul locuinței sau al familiei. Poate fi vorba de închirierea unui bun imobiliar sau te susținere financiară din partea părinților.

Sănătate

Principiile și convingerile tale sunt cele care te macină cel mai mult, însă ai grijă la tendința de a le amplifica și a crede că deții adevărul absolut.

Horoscop zilnic Pești – 11 octombrie 2020

Dragoste

În cuplu apar surprize, evenimente neașteptate, vești care te iau pe nepregătite, dialoguri surprinzătoare și tot acest context vei observa că îți este benefic pentru că poți să-ți consolidezi relația.

Carieră

Dcaă lucrezi, ai ocazia să-ți recapeți încrederea în tine în urma unor situații cate pe pun într-o lumină bună la locul de muncă. Te înțelegi foarte bine cu colegii, ierți și vindeci vechi neînțelegeri.

Bani

Se întrevăd niște nemulțumiri financiare legate de un proiect sau plan pe care-l aveai ca reper în această perioadă. Poți fi tentat să investețti prea mult. Nu exagera cu cheltuielile pe distracții și nici nu împrumuta bani prietenilor.

Sănătate

Faptul că-ți recapeți încrederea în tine și stima de sine crește te va ajuta să depășești orice provocare îți apare în cale. Sănătatea este foarte bună și ai energie foarte mare.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară. Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare.

De asemenea, astrologul vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore. Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
EXCLUSIV Ungurii, la ani lumină de România. Ungaria ne-a luat fața complet: Profit maxim
Umilință maximă pentru noii Chefi la cuțite: Niște habarniști
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O zonă turistică populară, închisă din cauza unor flori care miros urât