Imagini incredibile pe plajă la Costinești! A venit cu șunca afumată și a atârnat-o de umbrelă. „Anul trecut au chemat lăutarii”

Publicat: 20/07/2022, 16:38
Actualizat: 20/07/2022, 16:47

Costinești, locul unde orice este posibil! Un bărbat și-a etalat hălcile de șuncă afumată pe care le-a atârnat de umbrela de soare.

În plin sezon estival, turiștii sunt copleșiti de scumpiri și vin cu soluții inovatoare. Câtiva dintre ei s-au gândit să vină cu mâncare de acasă. Acesta este cazul unui bărbat care a venit în Costinești cu mai multe hălci de șuncă afumată pe care le-a agățat de umbrelă.

Bărbatul aproape că a venit cu toate lucrurile necesare pentru a supraviețui unei crize alimentare. Lângă hălcile de carne afumată puteai observa și sticlele de băuturi alcoolice.

În vreme ce unii îl condamnă pentru nesimțire și inadecvare, alții îl aplaudă, mai mult sau mai puțin sarcastic.

Videoclipul a fost postat de un alt petrecăreț pe TikTok, unde a strâns câteva sute de mii de vizualizări și comentarii, în doar câteva ore.

„Păi la ce preţuri sunt pe litoralul Romanesc..bravo felicitări”, spune un internaut.

Unii oameni laudă decizia turistului

O astfel de întâmplare reprezintă teama turiștilor referitor la prețurile uriașe de pe litoral. Odată ajuns viral filmulețul pe internet, mai mulți oameni au asaltat secția de comentarii.

„Şi cât e de frumos!!!! avem farmecul nostru și o libertate și o bucurie de a trăi în prezent de neprețuit. Iubesc poporul ăsta! bravo”, mai spune cineva.

Mai mult, se pare că nu este prima oară când grupul de turiști a petrecut în moduri dubioase. În trecut, aceștia ar fi chemat chiar și lăutari și au încins adevărate dansuri, spre amuzamentul celor prezenți.

„Anul trecut, tot la Costinești pe plajă au chemat lăutari să le cânte”, au spus oamenii.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase