Incendiu în parcarea unui Mall din Capitală. Bilanț ISU: Șase victime, trei mașini distruse

Publicat: 24 11. 2019, 18:54

UPDATE 18:50  Bilanț ISU București-Ilfov, după incendiul din Mall: Șase victime, trei mașini distruse

Bilanțul ISU București – Ilfov arată că, după incendiul de duminică din Mall-ul Sun Plaza, din Sectorul 4, au fost șase victime, dintre care patru expuse la fum, una cu atac de panică și una cu durere toracică. Trei mașini au fost distruse.

Potrivit ISU București – Ilfov, au fost acordate îngrijiri medicale pentru șase victime, după incendiul de la Sun Plaza.

Este vorba de patru persoane care au fost expuse la fum, acestea fiind duse la Spitalul Bagdasar Arseni. O persoană a suferit atac de panică și alta a acuzat durere toracică.

Trei mașini au fost distruse.

UPDATE 17:45 Patru persoane la spital după incendiul de la Mall. Trei mașini distruse

Trei persoane care au fost expuse la fum în urma incendiului de la mall-ul Sun Plaza au primit asistență medicală și au fost duse la spital. Trei mașini au fost distruse, informează ISU București – Ilfov.

Potrivit ISU București – Ilfov, în urma incendiului din mall au fost trei persoane expuse la fum, transportate la spital.

Trei mașini au ars în urma incendiului izbucnit în parcarea subterană a mall-ului Sun Plaza.

Potrivit reprezentanților ISU București – Ilfov, un incendiu puternic a izbucnit dumincă, în jurul orei 16.00, la mall-ul Sun Plaza din Sectorul 4.

 

Toate persoanele care erau în parcare au fost evacuate și nu sunt persoane rănite.