INCIDENT. Bărbat împușcat mortal de polițiști într-un hotel din București. A tăiat, cu foarfeca, un agent al Secției 5! VIDEO

Publicat: 22/04/2020, 06:49
Actualizat: 22/04/2020, 08:04

Un bărbat a fost împușcat mortal de polițiștii bucureșteni, miercuri dimineață, după ce, în jurul orei 4.00, l-ar fi rănit cu o foarfecă pe un agent de ordine publică din cadrul Secției 5. Individul a fost transportat, de urgență, la Spitalul de Urgență Elias, însă, după aproximativ trei ore, a decedat. În același timp, polițistul atacat a suferit răni ușoare și este în afara oricărui pericol. 

Potrivit unor surse din Poliție, în jurul orei 4.00, paznicul hotelului Monte Carlo a anunțat disperat, prin numărul de urgență 112, că un bărbat aproape dezbrăcat, care ar deține un apartament în cadrul hotelului respectiv, încearcă să îl omoare.

La fața locului au ajuns mai mulți polițiști ai Secției 5, care au găsit la fața locului un individ îmbrăcat numai în lenjerie intimă, care agita o foarfecă. Extrem de violent, acesta l-a rănit pe unul dintre agenți, după care a luat-o la fugă pe scări.

Câteva etaje mai sus, acesta a fost ajuns din urmă și a încercat să lovească din nou, moment în care a fost împușcat, după ce polițiștii au tras șase focuri de armă. Rănit în zona pieptului, acesta a fost transportat urgent la Spitalul de Urgență Elias, însă medicii nu au reușit să-l salveze.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase