INFRACȚIUNI. Patru tâlhari au fost surprinși „la muncă” de polițiști. Intervenția în forță a mascaților

Publicat: 12 06. 2020, 18:16
INFRACȚIUNI. Patru tâlhari au fost surprinși „la muncă” de polițiști. Intervenția în forță a mascaților

Patru tineri din Maramureș au fost prinși în flagrant delict, după ce ar fi furat dintr-o casă bijuterii și bani. Bărbații au fost reținuți pentru furt calificat și complicitate la furt calificat.

Cele patru persoane ar fi constituit o adevărată grupare infracțională specializată în furturi din locuințe, scrie adevărul.ro. Joi, 11 iunie, au avut însă ghinion și au fost prinși de polițiști chiar în mijlocul acțiunii.

„În fapt, la data de 11 iunie a.c., doi bărbaţi, în vârstă de 29, respectiv 39 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi pătruns într-o locuinţă din Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii (două perechi de cercei şi două pandantive) şi bani, în valoare de aproximativ 1.000 de euro”, au informat reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Potrivit sursei citate, transportul celor doi bărbați la locul faptei ar fi fost asigurat de alți doi maramureșeni, o femeie de 33 de ani și un bărbat de 34 de ani. Prejudiciul generat a fost recuperat în totalitate, iar persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Caz amuzant în Franța: Au încercat să jefuiască o cramă de vinuri, dar și-au uitat declarația pe propria raspundere la locul faptei

Trei bărbați din Franța au fost prinși de polițiști după ce au încercat să jefuiască o cramă de vinuri, dar și-au pierdut declarația pe propria răspundere la locul faptei.

Cei trei bărbați în vârstă de 36, 41 și 45 de ani au încercat să jefuiască o cramă din regiunea Bordeaux, dar norocul nu a fost de partea lor, potrivit ziarului Sud Ouest.

Pe lângă faptul că în casa de marcat au găsit doar 40 de euro, aceștia și-au pierdut declarația pe propria răspundere, iar polițiștilor le-a fost foarte ușor să-i găsească.

Hoții vor fi acum judecați la Curtea Penală din Bordeaux.