INML, anunț de ultimă oră despre moartea Cristinei Țopescu. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție

Redactor:
Gandul
INML, anunț de ultimă oră despre moartea Cristinei Țopescu. Cadavrul, în stare avansată de putrefacție
Cauza decesului Cristinei Țopescu nu a putut fi stabilită la autopsie, precizează surse din cadrul INML. Motivul ar fi legat de starea avansată de putrefacție a cadavrului vedetei tv.

Potrivit legiștilor, Cristina Țopescu a murit înainte de Anul Nou, transmite Antena 3.

„Urmează ca la histopatologie și toxipatologie rezultatele să vină mult mai târziu. Rezultatele vor fi precizate în trei săptămâni, o lună. Autopsia a fost făcută însă nu s-a putut stabili cauza morții, din cauza stării avansate de putrefacție”, a precizat jurnalista Adina Anghelescu.

 „A fost găsită decedată în locuință. Apelul s-a făcut la ora 21,39 de către Poliție, într-o acțiune de cooperare cu noi. Poliția ne solicita pentru a doamnă, în jur de 50 de ani, găsită decedată în locuință, să confirmăm decesul. Decesul se pare că s-a produs în urmă cu mai multe zile”, a precizat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov.

„În urma sesizării, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv, unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, informează IPJ Ilfov.

Inchide