Johnny Depp a pierdut procesul cu „The Sun”! Celebrul actor, acuzat că și-a bătut soția, în timpul relației „cu scântei”

Publicat: 02 11. 2020, 12:47
Actualizat: 02 11. 2020, 13:31

Celebrul actor Johnny Depp a pierdut „Procesul Secolului” în Marea Britanie, împotriva celor de la „The Sun”!

Johnny Depp a pierdut procesul de calomnie cu News Group Newspapers, editorul tabloidului „The Sun”, scrie yahoonews.com.

Actorul de la Hollywood a dat în judecată NGN și pe redactorul-șef al „The Sun”, Dan Wooton, după un articol din aprilie 2018, care cuprindea „dovezi clare” potrivit cărora Johnny Depp și-ar fi bătut fosta nevastă, pe Amber Heard, în timpul relației lor tumultoase.

Depp a negat toate acuzațiile. Luni, verdictul a fost furnizat la Înalta Curte, după un proces de trei săptămâni în iulie, în timpul căruia atât Depp, cât și Heard au venit cu dovezi în susținerea afirmațiilor lor.

Cazul a fost considerat „cel mai mare proces de calomnie” din istoria recentă a Marii Britanii.

Depp, în plin proces: Și-ar fi comandat cocaină și ecstasy prin asistentul personal! Ce se întâmplă cu artistul

Se pare că celebrul Johhnny Depp și-ar fi comandat cocaină și ecstasy prin intermediul asistentului personal, potrivit unor informații din cadrul Curții de Judecată.

Actorul a dat în judecată The Sun și ar fi trebuit să arate și aceste mesaje, care reprezintă dovezi, potrivit unui ordin al Curții, însă nu a făcut acest lucru, relatează publicația vizată.

Într-unuldintre mesaje, celebrul actor din filmul „Pirații din Caraibe” scrie: „Mai am nevoie urgent de chestia aia albă! Te rog. Sunt într-o stare jalnică! Nu spune nimic nimănui!”.

Probleme pentru Johnny Depp, după ce a susținut că e amerindian și a făcut reclamă la un parfum de lux / „Mah-Woo-Meh”, criticat dur de comunitate: Dă dovadă de insensibilitate

Casa de modă Dior șterge o reclamă cu Johnny Depp ce promova o marcă de parfum în urma protestelor comunității amerindiene, arată Hollywood Reporter. Actorul a fost abordat pe rețelele sociale de mai mulți utilizatori care i-au reproșat felul în care apare în videoclip. Depp și-a declarat de mai multe ori descendența amerindiană fiind adoptat în 2012 de tribul Comanche. A primit în limba comanche numele Mah-Woo-Meh („Care își schimbă forma”).